Josylvio wordt binnenkort voor het eerst vader

Josylvio wordt vader

Er komt een kleine Josylvio! 2019 is het jaar waarin Lil Kleine, Murda, Mula B en Jonna Fraser voor het eerst vader werden, maar daar blijft het niet bij! Deze week maakte Donnie al bekend dat hij volgend jaar voor het eerst vader gaat worden. Vandaag is het dan ook de beurt aan Josylvio. Op zijn Instagram kondigt de rapper, die vrijdag zijn nieuwe album uitbrengt, aan dat hij en zijn vriendin in verwachting zijn.

“Ik ben al een tijdje met iemand die mij heel gelukkig maakt. Die zit lekker bij mij thuis en die heeft een hele grote buik inmiddels!” 

 

View this post on Instagram

 

Josylvio wordt vader Van harte gefeliciteerd @josylvio #Errday

A post shared by Errday (@errday.nl) on

Zoals eerder gemeld brengt Josylvio aanstaande vrijdag zijn nieuwe album “Gimma” uit. In de aanloop van het album ging de Hella Cash rapper langs bij Veronica voor een nieuwe Woordenschat Podcast. Beluister de podcast hieronder:

Murda heeft zijn 1e nummer 1 positie in Turkije te pakken

Murda Turk heeft in Nederland al meerdere successen te pakken gehad. Zo haalde de rapper met “Trabajo” een platina status en dropte hij de albums: “BABA”, “We Doen Ons Best” en “De Kassier”. De rapper was uniek in zijn soort door Nederlands en Engels te mengen in zijn tracks. Vorige maand besloot Murda om ook in het Turks te rappen. Hij sloeg de handen ineen met één van de grootste Turkse rappers Ezhel. Na hun eerste samenwerking “Boynumdaki Chain“…

Lees verder