Kippie tekent bij Trifecta en verandert zijn naam naar DJEZJA

Kippie tekent bij Trifecta

Waar wij vorige week nog bekend maakte dat Vonneke Bonneke tekende bij Ali B’s Trifecta. Die afgelopen vrijdag haar eerste single “LOESOE CHALLAZ” dropte. Kunnen wij vandaag melden dat de stal wederom is uitgebreid. Ditmaal in de vorm van Kippie.

Naast het nieuws rondom de signing, laat de rapper uit Utrecht ook weten dat hij zijn naam verandert. dit heeft wellicht te maken met het feit dat er 2 Kippie’s aanwezig zijn. Hetzelfde probleem dat Greengang JayJay had. Die besloot zijn naam te veranderen in DjagaDjaga. Vanaf nu gaat Kippie dan ook door het leven als DJEZJA. DJEZJA is afkomstig van zijn eerste EP. Zijn eerste release onder Trifecta “Ze3ma” zal aankomende vrijdag uitkomen.

De populairste 90’s & 00’s samples die Nederlandse rappers afgelopen tijd hebben gebruikt

Nadat vandaag Frenna zijn nieuwste track “Verleden tijd (ft. Lil Kleine)” heeft uitgebracht, besloten wij eens in de archieven te duiken. Het is ons namelijk opgevallen dat steeds meer samples uit de jaren 90 en 00’s een belangrijke inspiratiebron zijn voor de nummers van nu. Het is niet gek dat deze tracks als inspiratie gelden, de meeste rappers kennen deze muziek uit hun jeugd. De doelgroep van de rappers daarentegen niet. Het gevoel voor de fans en luisteraars is alsof…

Lees verder

Geen items gevonden.