19-jarige Amsterdammer Bolle (Seven Gang) neergeschoten in Amsterdam-Zuidoost

Bolle Sevengang

Woensdag 10 oktober: Bij een schietpartij in Dolingadreef (Amsterdam-Zuidoost) is vanmiddag een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is geïdentificeerd als de 19-jarige Gondilio oftewel “Bolle” van de Amsterdamse rapformatie “Sevengang”. Getuigen hoorde omstreeks 15.25 uur een knal en zagen de rapper vervolgens in elkaar zakken. Hij zou in zijn buik zijn getroffen. Getuigen meldde aan AT5 dat er een ruzie aan de schietpartij vooraf is gegaan. Gondilio is nog gereanimeerd, maar overleed ter plaatste aan zijn verwondingen.

De schutter is nog voortvluchtig. Er zouden al wel twee mensen gearresteerd zijn. De politie roept getuigen op om zich te melden. Agenten van de forensische opsporing doen onderzoek naar de schietpartij De politie zegt nog steeds op zoek te zijn naar de dader en wil graag in contact komen met getuigen. Agenten van de forensische opsporing doen onderzoek naar de schietpartij.

Je zou Bolle kunnen kennen van zijn track “Apart”:

Traag is de eerste Nederlandstalige video die 100 miljoen views op YouTube haalt

Bizzey traag behaalt 100 miljoen views

Traag is de eerste Nederlandstalige videoclip ooit die 100 miljoen weergaves heeft behaald op YouTube. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Het is daarmee de eerste Nederlandstalige videoclip die dit aantal haalt. Nederlandse artiesten behaalde al eerder een soortgelijke prestatie. Zo ging Mr. Probz over de miljoen heen met de remix van Waves (311 miljoen) en deed Yellow Claw het tweemaal. Één keer met Till It Hurts (104…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten