Songteksten van Nederlandse rappers

Op zoek naar de songteksten van jouw favoriete nummer? Op Errday.nl staan bijna alle lyrics gebundeld van jouw favoriete Nederlandse rappers. Rappers zoals Bizzey, Ronnie Flex, Boef en Frenna. Door onze focus op Nederland kunnen wij de controle houden dat de lyrics correct zijn. Ons ruime aanbod in teksten bevat zowel de Nederhop classics als “Lotgenoot” of “Het Land Van” tot de nieuwste clubhits van SFB en Bizzey.

Wat betekenen sommige songteksten?

Wat betekent Herres? Wat betekent skiemen? In Google zie je veel van dit soort vragen terugkomen. Allemaal afkomstig uit songteksten van de Nederlandse rappers. Rappers verwerken vaak straattaal of hun moedertaal in hun nummers. Het komt tegenwoordig veel voor dat rappers Marokkaanse, Franse of zelfs Spaanse teksten in hun raps gebruiken. Dit kan een woord zijn, maar dit kan ook een hele verse van een gastartiest zijn. Daarom is het soms lastig om alles van het nummer te verstaan. En je wil natuurlijk ook weten wat er in een andere taal wordt gezegd. Met behulp van de songteksten kun je de raps beter begrijpen. Eigenlijk kun je het vergelijken met de ondertiteling bij een film of televisieprogramma. in veel gevallen weten wij helaas ook niet alles, maar wij proberen de songteksten zo compleet mogelijk aan te bieden.

Ga je binnenkort naar een concert, optreden of festival? Dan kun jij zonder schaamte met jouw favoriete rapper mee rappen.

Errday Songteksten