Yade Lauren

Yade LaurenBiografie

Yade Lauren, echte naam Jade Lauren Clevers, is een Nederlandse zangeres met Surinaamse en Javaansee roots. Jade Lauren Clevers, werd geboren op 8 april 1999 in Den Bosch.

Snelle informatie

  • Echte naam: Jade Lauren Clevers
  • Beroep: Zangeres
  • Geboren op: 8 april 1999
  • Sterrenbeeld: Ram
  • Leeftijd: 24
  • Afkomst: Surinaams, Javaans, Nederlands
  • Geboorteplaats: Den Bosch
  • Geslacht: Vrouw
  • Vriend(in): Jordan Wayne
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: november 4, 2022
Jade Lauren Clevers is beter bekend onder haar artiestennaam Yade Lauren. Yade is geboren op 8 april 1999 in Rosmalen. Al vanaf jonge leeftijd is de zangeres bezig met het ontdekken van muziek. Zo leerde ze zichzelf gitaar en een piano spelen aan. Ze werd internationaal bekend door haar gastbijdrages aan de singles "Love & War", " Invitation" en "Balcony" van Yellow Claw. Ook had ze een bijdrage op de single van Moksi & Chase - Lucky.

De carrière van Yade Lauren

In Nederland heeft de zangeres samenwerkingen op haar naam staan met onder andere Jonna Fraser en Snelle. Met Jonna Fraser had ze een hit met "Langs Je Werk" afkomstig van Jonna zijn "Blessed" EP. Met Snelle werkte Yade samen op "Ze Kent Mij" afkomstig van Snelle zijn debuutalbum "Vierentwintig".De zangeres werd ontdekt op Facebook en YouTube. Daar deelde de zangeres haar video's van covers van onder andere Lil Kleine & Frenna. Ze ging viral op Facebook, omdat haar zusje een filmpje van haar had geplaatst terwijl ze een nummer van Lil Kleine coverde. Yellow Claw pikte dit op en begon tracks met haar te maken, waarmee ze internationaal succes behaalde.In 2016 wilde Jade haar muzikale droom een vervolg geven en ging ze naar de Herman Brood Academie. In 2020 tekent Yade bij Top Notch en bracht zij haar debuut EP "Reflecties" uit. Daarop staat onder andere de gevoelige track "Papa" en haar single "Facetime". Ook rapper Kevin weet haar te strikken voor zijn derde single van zijn aankomende album "Als Ik Je Niet Zie".

Heeft ze een relatie?

Jade zou op dit moment een relatie hebben met producer Jordan Wayne, echte naam Joey Moehamadsaleh.

Albums van Yade Lauren

In totaal heeft Yade Lauren 1 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Yade Lauren

Errday Yade Lauren