Alles wat je moet weten over de succesvolle Kosso!

Kosso begon een aantal jaar terug zijn carrière als rapper. Tegenwoordig is hij naast rapper, ook bodybuilder en heeft hij enkele succesvolle bedrijven, waarvan Kosso Nutrition het meeste bekend is. Je zou zeggen wat kan deze man niet? In dit artikel vertellen wij jou alles wat je moet weten over de nu al succesvolle carrière van Kosso.

Kosso

Albert Dervishaj, beter bekend onder de artiestennaam Kosso, werd op 16 april 1996 geboren in Kosovo. Hij verhuisde later met zijn ouders naar het Limburgse dorpje Geleen. Hij groeide voornamelijk op in Sittard en Heerlen. Hier volgde hij een havo-opleiding, die hij ook afrondde. Daarna begon hij aan een Hbo-opleiding, die hij overigens niet afmaakte. Hij koos er voor om zich te gaan focussen op een carrière als rapper, bodybuilder en ondernemer.

Rapper Kosso

Begin carrière

Kosso begon zijn carrière als rapper in 2013. Hij was te zien in een ‘Hou je bek sessie’ van ParraTV. Later dat jaar maakte hij ook zijn debuut bij 101Barz, samen met Rambo. Enkele jaren later, in 2016, bracht hij zijn debuutalbum, genaamd ‘Deze tijd’ uit. Over de jaren heen bracht hij nog enkele albums uit, genaamd: ‘Nooit te laat’, ‘Beti’ en ‘King of the South’. Sinds een paar jaar maakt hij ook muziek met zijn verloofde Dorentina. Samen brachten zij twee albums uit, onder de naam: Beauty and the Beast en Beauty and the Beast, Vol. 2.

Bodybuilding

Op zijn 14e begon Kosso met fitnessen, nadat hij moest stoppen met voetballen. Hij ging samen met zijn vader en broer mee naar de gym om te beginnen met fitnessen. Hij wordt verliefd op de sport en genoot van de resultaten die hij behaalt.

Op 16-jarige leeftijd was Kosso al erg gespierd voor zijn leeftijd. Hij begon met het nemen van verschillende voedingssupplementen, om zijn sportprestaties te beteren. Zo begon hij met het nemen van een eiwitten shake, na zijn trainingen. Ook kwam hij voor het eerst in aanraking met pre-workout, wat toen steeds populairder werd in Nederland.

Op 20-jarige leeftijd besloot hij deel te gaan nemen aan bodybuilding wedstrijden. Ter voorbereiding op deze wedstrijden moet hij 12 weken lang van veel dingen afzien. Zo moest hij een streng dieet volgen, 6 dagen per week twee keer per dag trainen en kon hij niet naar feestjes.

Over de voorbereiding van een wedstrijd, maakte hij twee openhartige documentaires. In 2019 verscheen de eerste documentaire, waar hij 19 kilo verloor voor een wedstrijd. In de documentaire is te zien hoe hij dit bereikt. Dit jaar verscheen er nog een tweede documentaire waar hij in 10 weken 10 kilo gaat aankomen.

Ondernemer

Naast succes met rap en bodybuilding, heeft Kosso hard gewerkt aan een aantal ondernemingen. Zo is hij al voor langere tijd eigenaar van ‘Balkaniashisha lounge’ en is hij sinds enkele jaren eigenaar van ‘Kosso Nutrition’.

De succesvolste en bekendste onderneming  is natuurlijk ‘Kosso Nutrition’. Hier verkoop hij verschillende voedingssupplementen, zoals eiwit shakes, pre-workout, fatburners, creatine poeder en multivitaminen. Hij kwam op het idee om dit te gaan verkopen toen nog niet zo lang naar de gym ging. Hij ging op onderzoek naar supplementen. Zo probeerde hij vele merken en producten uit. Zijn interesse in voedingssupplementen, zorgde er uiteindelijk voor dat hij een aantal jaar later begon met zijn onderneming ‘Kosso Nutrition’. Kosso Nutrition groeide al snel uit tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van voedingssupplementen.

Errday Nieuws Alles wat je moet weten over de succesvolle Kosso!