Ariana Grande zingt nummer van Jayh, al denkt ze wel dat het Duits is

Ariana grande zingt fluister van Jayh

Ariana Grande is blijkbaar fan van Jayh. De Amerikaanse superster zong namelijk op social media de track “Fluister” van Jayh in samenwerking met Dopebwoy, Zefanio en Jonna Fraser met als caption: “Can’t understand the words, still love it tho.” Of ze de lyrics van “Fluister” van onze pagina heeft weten we niet zeker, even zoeken naar een Amerikaanse gebruiker?

De Amerikaanse scoort op dit moment super lekker met haar album “Sweetener”. Wat is ze toch lekker gewoon gebleven he… Enige minpunt aan dit feit is dat Ariane denkt dat ze Duits zingt. Maar eigenlijk denkt elke Amerikaan dat Nederland Duitsland is. Misschien hebben zij een ander hoofdstuk in hun geschiedenisboek met betrekking tot de 2e wereld oorlog? Is het de Duitsers dan toch stiekem gelukt om ons land over te nemen?

Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Bryan MG

Top5 Bryan Mg

Vandaag hebben wij een debuut in onze Top 5 serie. Bryan Mg is de eerste Belgische artiest die ons zijn Top 5 favoriete artiesten geeft. De 21-jarige Belgische Bryan Mg, verwerkt Nederlandse, Franse en Engelse teksten in zijn muziek en valt daarmee op. In 2017 bracht hij in samenwerking met de Vlaamse rapper Chardy het nummer ‘Voorbij’ uit. Deze samenwerking was voor Bryan Mg het moment om aan eigen muziek te werken en in de loop van dat jaar bracht…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten