Bokke8

Bokke8Biografie

Bokke8, echte naam Anthony Swart, is een Nederlandse rapper met half Surinaams en half Nederlands(e) roots. Anthony Swart, werd geboren op 13 september 1998 in Amsterdam. Hij staat onder contract bij het platenlabel Hella Cash.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Anthony Swart
  • Beroep: Rapper
  • Geboren op: 13 september 1998
  • Sterrenbeeld: Maagd
  • Leeftijd: 25
  • Afkomst: half Surinaams en half Nederlands
  • Geboorteplaats: Amsterdam
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: Hella Cash
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: oktober 23, 2022
Bokke8, echte naam Anthony Swart, maakt onderdeel uit van label van Sevn Alias - 1OAK. Bokke werd op 13 september 1998 geboren en groeide op in Nieuwendam, Amsterdam-Noord. Hij kwam al vroeg in aanraking met rappen door zijn vader. De vader van Bokke8 was in zijn jongere jaren goed bevriend met de leden van THC.

De carrière van Bokke8

Op zijn 15e is hij begonnen met rapper, hij begon met het schrijven van zijn barz op A4-tjes en rapte deze voor zijn vrienden. En zo is het balletje gaan rollen. Tegenwoordig staat hij onder contract bij Sevn Alias zijn label 1OAK. 1OAK staat voor One Of A Kind.  De twee kwamen in contact nadat Bokke een Instagram challenge van Sevn Alias zijn track Qifesh heeft gewonnen. Hij won een meet & greet met Sevn. Rond deze periode verliet Sevn Alias zijn label Rotterdam Airlines en begon werk te maken van zijn eigen label. Sevn werkte op dat moment samen met Lucass, die ook getekend is op het label, in die tijd. Lucass is de neef van is van Bokke8. Hierdoor verschenen de tracks van Ocho, zijn bijnaam, op de radar van Sevn.In juni 2019 bracht het label de gezamenlijke EP OAKLAND uit. Bokke8 is op 7 van de 12 tracks te horen. Op de plaat laat hij horen van verschillende markten thuis te zijn.

Bokke8 verlaat 1OAK Entertainment

Op 23 mei 2021 laat de rapper weten dat hij 1OAK Entertainment heeft verlaten. Na lange stilte komt er op 25 een aankondiging dat de Amsterdamse rapper zich aansluit bij Hella Cash. Het hing al een tijdje in de lucht, aangezien Anthony te vinden was in verschillende video's van Hella Cash, het label van Josylvio.

101Barz studiosessie Bokke8

Albums van Bokke8

In totaal heeft Bokke8 2 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Bokke8

Errday Bokke8