Jack $hirak producer

Jack $hirakBiografie

Jack $hirak, echte naam Julien Willemsen, is een dj,producer met half Frans, half Nederlands(e) roots. Julien Willemsen, werd geboren op 15 oktober 1993. Hij staat onder contract bij het platenlabel Trifecta.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Julien Willemsen
  • Beroep: DJ, Producer
  • Geboren op: 15 oktober 1993
  • Sterrenbeeld: Weegschaal
  • Leeftijd: 30
  • Afkomst: half Frans, half Nederlands
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: Trifecta
  • Kind(eren): Guillaume Theo Poelek Willemsen
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: augustus 5, 2022
Julien Willemsen, oftewel Jack $hirak, is een Nederlandse producer / beatmaker. Hij werd op 15 oktober 1993 geboren in Rotterdam en groeide op in Capelle aan den IJssel. In Capelle leerde hij ook Ronnie Flex kennen. Jack $hirak wordt gezien als één van de beste Nederlandse producers. Hij werkte onder andere al samen met Ronnie Flex, Lil Kleine, Boef en Maan. In 2019 richte hij zijn eigen label "Maison Shirak" uit. Waarmee hij zijn eerste EP dropte samen met Bokoesam.

De carrière van Jack Shirak

Shirak is de zoon van een Franse moeder en een Nederlandse vader. Hierdoor werd hij thuis tweetalig opgevoed. Op vroege leeftijd begon de producer met pianolessen, totdat hij dit niet meer cool begon te vinden tegenover zijn vrienden. In die tijd was het zijn muziekleraar die hem een programma gaf waarmee hij beats kon maken. Zijn moeder overleed in 2008 toen Willemsen nog maar 14 jaar oud was.Door zijn overmatige drugsgebruik kwam $hirak in een psychose terecht, waar hij nog jarenlang last van heeft gehad. Totdat hij besefte dat door het niet denken aan de psychose hij geen klachten had.De grote doorbraak van $hirak kwam door het New Wave album. De producer moest en zou van Ronnie Flex meemoeten naar het schiereiland. Dit terwijl hij alleen één geproduceerd album met Murda op zijn naam had staan. Toch bleek dit een gouden zet, want bijna alle tracks op het album werden geproduceerd door de Nederlander. Met als grootste hit natuurlijk Drank & Drugs.Ook in het buitenland valt de producer op, want hij heeft naast de internationale MTV EMA ook de wereldwijde EMA op zijn naam weten te schrijven.

Veelgestelde vragen over Jack $hirak

Errday Jack $hirak