Rapper Sam J'Taime

Sam J’taimeBiografie

Sam J’taime, echte naam Samir van Pol, is een rapper met Nederlands & Marokkaans(e) roots. Hij staat onder contract bij het platenlabel Hella Cash.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Samir van Pol
  • Beroep: Rapper
  • Afkomst: Nederlands & Marokkaans
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: Hella Cash
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: juli 14, 2022
Sam J’taime, echte naam Samir van Pol, is een Nederlandse rapper. Momenteel is hij getekend bij het label Hella Cash. Hij werkt veel samen met rapper Josylvio en producer Keyser Soze.

De carrière van Sam J'taime

Net als artiesten als Sarita Lorena, SXTEEN en WAWA deed Sam mee aan de talentenjacht van radiozender FunX. Hij wist in 2017 de FunX Talent competitie te winnen. Hij viel op door zijn remix van Andre Hazes zijn nummer "Leef Mijn Eigen Leven". In 2018 won de rapper de award voor Funx Best Talent Award.Voordat de rapper bij Hella Cash tekende stond hij onder contract bij het label Bonne Chance Music. Hij dropte twee EP's genaamd "Niet Van Paris" en "Niet Van Paris 2". In 2020 stond rapper Sam J'taime drie keer op de tweede Hella Cash Gang tape. Maar hij stond toen nog niet onder contract bij het label van Josylvio. De twee kennen elkaar van vroeger, waar ze elkaar hun eerste 16 bars lieten horen.

101Barz sessie Sam J'taime

Albums van Sam J’taime

In totaal heeft Sam J’taime 2 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Sam J’taime

Errday Sam J’taime