Young Ellens rapper

Young EllensBiografie

 • Echte naam: Danny Radermacher
 • Beroep: Rapper
 • Afkomst: Antiliaans
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Geslacht: Man
 • Label: Rotterdam Airlines
Young Ellens, echte naam Danny Radermacher, is een Nederlandse rapper van Antilliaanse afkomst. Hij is geboren in Amsterdam en later verhuisd naar Almere. De rapper werd door Rotterdam Airlines ontdekt en zijn eerste track “Bella Ciao” was een hit.

De carrière van Young Ellens

Na het droppen van zijn eerste track was de hype rondom de rapper daar. Hij kreeg al snel samenwerkingen met grote namen als Boef, Frenna, Bokoesam, Jonna Fraser en Sevn Alias.

In zijn jeugd was Ellens moeilijk opvoedbaar, waardoor hij naar Curacao werd gestuurd door zijn moeder. Na een tijd op het Antiliaanse eiland ging de rapper terug naar Amsterdam en woonde hij op verschillende plekken in de hoofdstad. Hij woonde onder andere in hotels, omdat er in zijn huis vaak ingebroken werd door jaloerse jongens uit de buurt. De rapper steekt zijn levensstijl niet onder stoelen of banken. Hij is vaak te zien met dure merkkleding die hij shopt bij Four.

Tatoeages

Ellens heeft een tatoeage van een kruisje op zijn gezicht, om precies te zijn tussen zijn ogen. Hij heeft zichzelf de bijnaam Godskind gegeven, omdat hij naar eigen zeggen veel heeft meegemaakt. Er is onder andere op zijn auto geschoten en hij is gestoken met een mes. Daarnaast heeft de rapper vaker vastgezeten.

101Barz sessie van Young Ellens

Young Ellens want some more! Hij kwam bij Rotjoch in de studio langs om die 101Smoke te brengen.

Albums van Young Ellens

In totaal heeft Young Ellens 4 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Opkomende optredens

  Powered by Festivalinfo / Podiuminfo

  Veelgestelde vragen over Young Ellens

  Volg onze Spotify playlist

  Check de hardste tracks in onze playlist

  Spotify Volg onze playlist Sluiten