Artiesten die je in 2020 in de gaten moet houden

2019 is bijna ten einde gekomen en er zijn veel nieuwe artiesten opgeblazen. Zo kunnen we dit jaar niet om onder andere Snelle, Ashafar en Jack heen. Terug kijken is altijd leuk, maar wij willen ook graag vooruit kijken. Wie zijn de artiesten van morgen? Wie gaan er in 2020 echt hun stempel op de game drukken. Dit kunnen artiesten zijn waar je nog nooit van heb gehoord, artiesten die in 2019 al een aardige buzz hebben gecreëerd of artiesten die meer erkenning verdienen. Wij kijken in onze glazen bol en doen een voorspelling voor de artiesten van 2020!

ADF Samski

Nu nog vooral bekend als het broertje van Ronnie Flex, maar ADF Samski timmert hard aan de weg om ervoor te zorgen dat Ronnie Flex straks de broer van ADF Samski is. De Fresh Prince van Noord heeft in 2019 laten weten dat hij één van de talenten is die 2020 zal gaan overnemen. De clip van “No Hook 3” staat inmiddels bijna op 1 miljoen views. Afgelopen vrijdag bracht hij samen met Ronnie Flex de track “Tot We Vallen” uit. Kortom hou hem in de gaten!

QLAS & BLACKA

QLAS & BLACKA hebben dit jaar al aardig hun stempel gedrukt. Maar wij verwachten dat ze in 2020 de erkenning zullen krijgen die ze verdienen. Met Vic9 achter zich en co-signs van onder andere Jonna Fraser beloofd 2020 niks meer dan een mooi jaar te worden voor de nog jonge rappers.

kans

kans, de back-up mc en goede vriend van Jonna Fraser heeft tijdelijk zijn naam weer terug veranderd van YOUNGBAEKANSIE naar kans. En daarmee brengt hij ook een compleet andere sound dan zoals je hem gewend bent op “Doe Je Dans”. De rapper gooit het over een andere boeg en laat zijn zangkwaliteiten horen. Met de gevoelige tracks als “aan het typen..” en “send nudes :)” gooit hij hoge ogen en zal 2020 dan zijn grote doorbraak worden en stapt hij daarmee uit de schaduw van Jonna Fraser?

KIMONO

KIMONO, voorheen actief als KIMONOMANDEM, is al jaren actief als zanger. Hij bracht in 2016, voor ons uit het niets, zijn album “Meid Van Nergens” uit met samenwerkingen van onder andere Jonna Fraser, James Watss en Ares. Dit jaar was de R&B zanger terug met zijn EP “AURA” met een paar zeer goeie tracks als “Hart Klopt” en “In De Lucht”. En bracht hij zijn single “Slide” uit. Wij zijn benieuwd op KIMONO de erkenning krijgt die hij zou moeten verdienen in 2020!

Jandro

Jandro heeft natuurlijk al succes na succes gehad met de formatie SFB. Waar Frenna al twee jaar lang bezig is met zijn solocarriere uit de grond te stampen, met succes want hij is de meest gestreamde artiest van 2019. Was het in 2019 de beurt aan KM en Priceless. Rondom Jandro was het aardig stil, maar daar kwam afgelopen maand verandering in met de release van “Danny Phantom”. Frenna noemde Jandro al eens, naast zichzelf, de artiest die het beste was en het meeste in de buurt kwam van zijn kunnen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Jandro in 2020 dan eindelijk zijn solo EP droppen.

Jayboogz

De voormalig profvoetballer Jayboogz heeft in 2019 zijn album “Custom Made” gedropt. Met daarop de tracks “Shaku In Town”, “Street Talk” en “Johnny Story”. Mocht dat niet genoeg zijn dropte hij ook nog een album in samenwerking met NAVI. 2019 was daarom een aardig succesvol jaar voor de rapper uit het Avalon kamp. Maar wij verwachten dat hij 2020 het grotere publiek zal bereiken!

Errday Nieuws Artiesten die je in 2020 in de gaten moet houden