Dit zijn de 6 beste Corona tracks voor tijdens jouw quarantaine

Momenteel zitten we, als het goed is, allemaal in quarantaine in verband met het corona virus. Om te tijd een beetje te doden hebben wij de beste anti-corona tracks voor je op een rijtje gezet.

1. Dopebwoy – Afstand

Blijf op afstand, prr. Mensen die niezen, snotteren of gewoon ademen blijf op afstand. Ik wil niet besmet worden met die corona van je.

2. Broederliefde – Veel Osso

“Die mannen zitten veel osso”, moeten wij nog meer uitleggen? Neem een voorbeeld aan Henny Ossoman en blijf gewoon thuis deze dagen. Des te sneller is het allemaal weer voorbij en kunnen we die batra’s poppen in de club.

3. Lil Kleine – Alleen

Nu we met zijn allen in quarantaine zitten komt de eenzaamheid om de hoek kijken. We voelen ons allemaal wel eens eenzaam, zo ook Lil Kleine: “Ook ik ben soms alleen”.

4. Qlas & Blacka – Corona (ft. $hirak)

De jonge drillers slaan de handen ineen met $hirak om de perfecte corona situatie te beschrijven:
Blijft huis, corona
Pas op voor oma
Erger dan een soa
Chaos in Europa

5. Ali B- Anderhalf (ft. Judeska & Poke)

Speciaal voor de anderhalf meter regel heeft onze knuffel Marokkaan een track gemaakt. Om nog maar eens duidelijk te maken hoeveel meter je precies afstand moet houden. Voor de track schakelt Ali B de hulp in van Poke en Judeska. Check hier de lyrics van anderhalf.

6. Boef – Quarantaine Sessie 1

Boef heeft onlangs een nieuw huis gekocht en maakt daar goed gebruik van deze dagen. De rapper dropt een Quarantaine Sessie en geeft daarmee een rondleiding door zijn huis. In de track deelt de rapper uit Alkmaar een belangrijke boodschap: “We leven in een tijd waar mensen nu corona hebben, dus wees een man en ga eten aan je oma brengen”

Errday Nieuws Dit zijn de 6 beste Corona tracks voor tijdens jouw quarantaine