Dit zijn de 10 best bekeken 101Barz sessies van 2020

101Barz logo

We zitten weer in december en dat betekent maar 1 ding… lijstjes! 101Barz behaalde dit jaar een mijlpaal met 1 miljoen abonnees. Maar welke sessie heeft nou de meeste views gepakt dit jaar? Vorig jaar was het nog Snelle die de meeste views op zijn naam schreef. In 2018 was het Esko’s megasessie en in 2017 ging 3robi er met de eer vandoor. Check hieronder de best bekeken 101Barz sessies van 2020:

10. Nass | Studiosessie 346

Nass heeft getekend bij Ismo Music en doet grote cijfers met zijn pokoes. Hij was al ‘Talent vd Maand’ bij 101Barz, maar nu is hij bij Rotjoch in de studio! 26 juni dropt Nass zijn debuut-EP ‘DitIsNass’.

9. Yssi SB | Zomersessie 2020

Yssi SB gaat heerlijk de laatste tijd en het werd hoog tijd voor die studiosessie. De ‘youngest in charge’ is druk bezig met het maken van nieuwe muziek en geeft je alvast een voorproefje van wat er allemaal aan zit te komen.

8. Ashafar | Studiosessie 336 

Ashafar heeft een gek jaar achter de rug, dus het is tijd om weer bij Rotjoch in de studio te stappen met wat nieuwe muziek. Hella Cash Gang!

7. Josylvio | Zomersessie 2020

Josylvio komt met een gek album binnenkort en gaat langs bij Rotjoch met een paar beats van OG Vibez. Die hiphop-shit op je beeldscherm!

6. MocroManiac | Wintersessie 2020

We mogen hem weer MocroManiac noemen en het is tijd voor hem om je een ijskoude Wintersessie te brengen. Hij heeft zelf een hoop heat mee, maar zijn niffo’s hebben ook nog wat barz voor jullie!

5. ADF Samski | Wintersessie 2020

ADF Samski is een heleboel geluid aan het maken de laatste tijd, dus natuurlijk moest de Noorderling landen bij Rotjoch in de studio. Frisse dingen bij 101Barz!

4. Spow Business (3robi, Aim, Cor, YassineBeats) | Studiosessie 343

3robi is de afgelopen tijd druk bezig geweest met zijn label Spow Business en komt langs bij Rotjoch om in de 101Barz studio te laten zien wat hij op het roster heeft staan. De hele sessie is geproduceerd door YassineBeats en naast 3robi zijn ook Cor en Aim te gast om dat ding te doen!

3. Kevin | Wintersessie 2020

We beginnen het jaar goed met een ijskoude sessie van Kevin! Hij is weer terug bij Rotjoch in de studio en dat betekent dat we in 2020 nog veel meer kunnen verwachten van de jongen met de trage flow.

2. Défano Holwijn | Wintersessie 2020

Huh?! Défano Holwijn bij 101Barz? Hij is bij Rotjoch in de studio samen met zijn moeder en een heleboel punchlines, dus beter houd je je dekking hoog.

1. Kosso & Dorentina | Wintersessie 2020

Kosso en Dorentina zijn het eerste koppel die samen de studio van 101Barz komen slopen. Binnenkort brengen zij hun gezamenlijke EP ‘Beauty and The Beast’ uit, dus houd ze in de gaten!

Tabitha deelt zwangerschapsfoto’s

Tabitha zwanger

Zangeres Tabitha liet een paar maanden geleden weten dat ze in verwachting was van een dochter. Samen met haar vriend Mauron verwachten ze hun eerste kind.  Op haar Instagram deelde ze de volgende foto’s:…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten