Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Hansie

Hij werkte al met namen als Josylvio, Kempi, Hef en ga zo maar door. Hansie was jarenlang onderdeel van Esko zijn VanKlasse label en vierde verschillende successen.  Zo bracht hij “Kom Bij Mij” uit met Chayenne, “Non Stop” met Latifah & Josylvio en stond hij op de hitsingle “Hey Meisje”. Maar dit jaar besloot de rapper/zanger/songwriter om een andere weg in te slaan. Hij tekende bij Jayh zijn label Avalon en bracht zijn debuutsingle “HVJ” uit. 2020 belooft een belangrijk jaar voor Hansie te worden en daarvoor vroegen wij alvast naar zijn 5 favoriete artiesten van het moment!

De Top 5 van Hansie:

5. Cho
Ik zie Cho als de Drake van de Nederlandse urban scène. Het kan zijn dat hij ff stil is, maar je weet bij hem gewoon dat het een stilte voor de storm is. Hij verrast me altijd, keer op keer.

4. Josylvio
In mijn tijd bij VanKlasse natuurlijk veel met Joost gewerkt. Hij is een gekke rapper en kan met de domste flows komen. Ik houd van de energie die hij gebruikt in zijn pokoes.

3. Ronnie Flex
Weet je wat het is met Ronnie, ik voel zijn vibe gwn man. Die R&B sounds die hij verwerkt in elke track, de manier hoe hij dingen soms beschrijft is kaolo hard. Maar ook als hij gaat trappen zoals hij op Nori heeft gedaan vind ik hard.

2. Sevn Alias
De man heeft woordenschat, flows, variatie, consistentie wat wil je nog meer?

1. Hef
Ik hou van Hef zijn laid back stijl. Vrijdag komt alweer zijn negende album “Tranen” uit, daarmee laat hij zien dat hij relevant blijft. Daarnaast is hij één van de realest nigga’s I ever met!

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Hansie