De Top 5 favoriete artiesten van: Ginger

Ginger Top 5 artiesten

Ginger kreeg landelijke aandacht toen hij meedeed aan The Voice of Holland. Zijn auditie met het nummer voor zijn vader “Papa / Treur Niet” staat inmiddels over de 2.5 miljoen views. Vlak na het The Voice avontuur tekende de rapper bij LeftLane records, het label van Mr. Probz. Daar bracht hij onder andere de tracks “Papa”, “Wacht Op Jou“, “Beloofd” en zijn album “As Told By Ginger” uit. Vandaag brengt Ginger zijn nieuwste single “Ruggengraat” uit. Een deel van de track liet hij al horen tijdens zijn 101Barz sessie. Reden genoeg om te vragen naar zijn Top 5 favoriete artiesten:

5. RBDjan

Eén van de meest technische rapper van Nederland, period. In zijn THC tijden liet hij horen hoe alleen hij dingen kan laten klinken en rijmen. Zijn manier van rappen is en blijft gewoon super dope!

4. YVES

YVES, de homie zit bij hetzelfde label. Daarom kan ik je zeggen dat hij met hele hele toffe dingen gaat komen! Hij weet super sick zijn emotie in woorden om te zetten doormiddel van een unieke woordkeuze.

3. Winne

Winne is één van de puurste rappers die er is. Eentje die zeker in een Top 5 thuishoort. Hij kan en mag niet vergeten worden in mijn Top 5.

2. Lijpe

Lijpe is één van de hardste rappers in Nederland op dit moment. De guy is insane. Voor mij is er geen één verse van hem die niet of ook maar een beetje hard is. Valt verder niks aan toe te voegen ook!

1. The Opposites

The Opposites waren mijn jeugdhelden. Vroeger ben ik veel te lekker gegaan op de albums “De Fik Erin” en “Begin 20”. En eigenlijk ga ik dat vandaag de dag nog steeds, hun muziek is voor mij tijdloos.

Komt er een Snelle x Sevn Alias samenwerking aan?

Snelle featuring Sevn Alias

Snelle maakte afgelopen donderdag, op zijn 24e verjaardag, bekend dat hij op 24 november zijn nieuwe album uitbrengt. De plaat zal “Vierentwintig” heten, geheel in het teken van zijn leven al 24-jarige. Nu is het wachten op de tracklist van het album, maar vandaag verscheen een opmerkelijke post op Instagram. Zowel Snelle als Sevn Alias plaatsten een foto op de gram, dat zij in het W-hotel van Barcelona zaten. Wellicht voor een clipshoot, of puur toeval. Aangezien Snelle zijn…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten