De Top 5 favoriete artiesten van: Ginger

Ginger kreeg landelijke aandacht toen hij meedeed aan The Voice of Holland. Zijn auditie met het nummer voor zijn vader “Papa / Treur Niet” staat inmiddels over de 2.5 miljoen views. Vlak na het The Voice avontuur tekende de rapper bij LeftLane records, het label van Mr. Probz. Daar bracht hij onder andere de tracks “Papa”, “Wacht Op Jou“, “Beloofd” en zijn album “As Told By Ginger” uit. Vandaag brengt Ginger zijn nieuwste single “Ruggengraat” uit. Een deel van de track liet hij al horen tijdens zijn 101Barz sessie. Reden genoeg om te vragen naar zijn Top 5 favoriete artiesten:

5. RBDjan

Eén van de meest technische rapper van Nederland, period. In zijn THC tijden liet hij horen hoe alleen hij dingen kan laten klinken en rijmen. Zijn manier van rappen is en blijft gewoon super dope!

4. YVES

YVES, de homie zit bij hetzelfde label. Daarom kan ik je zeggen dat hij met hele hele toffe dingen gaat komen! Hij weet super sick zijn emotie in woorden om te zetten doormiddel van een unieke woordkeuze.

3. Winne

Winne is één van de puurste rappers die er is. Eentje die zeker in een Top 5 thuishoort. Hij kan en mag niet vergeten worden in mijn Top 5.

2. Lijpe

Lijpe is één van de hardste rappers in Nederland op dit moment. De guy is insane. Voor mij is er geen één verse van hem die niet of ook maar een beetje hard is. Valt verder niks aan toe te voegen ook!

1. The Opposites

The Opposites waren mijn jeugdhelden. Vroeger ben ik veel te lekker gegaan op de albums “De Fik Erin” en “Begin 20”. En eigenlijk ga ik dat vandaag de dag nog steeds, hun muziek is voor mij tijdloos.

Errday Nieuws De Top 5 favoriete artiesten van: Ginger