De Top 5 favoriete artiesten van: Johnny Sellah

De Rotterdamse rapper Johnny Sellah dropte afgelopen vrijdag zijn nieuwe single “Gekste Neefje” op een beat van Serop. Na onder contract te staan bij Rotterdam Airlines heeft hij besloten zijn eigen label Cité te beginnen. Hij heeft veel gewerkt met Kevin en met grote namen als Hef en Chivv, maar vinden we deze rappers terug in zijn persoonlijke Top 5?

5. Sevn Alias

Muzikaal genie. Als er iemand de goat is van de Nederlandse muziek industrie is hij het wel. Stille guy maar als hij 2 keer neuriet staat er een hit. Straight fire.

4. Djaga Djaga

Djaga overtuigd op echt elke tune. Deze man is een strijder, hij gaat goud vanuit de bajes en blijft steeds met nieuwe tunes komen ondanks zijn persoonlijke situatie. Dat noem je pas liefde voor muziek. Vanaf zijn eerste 101 sessie met FI tot nu, heeft hij mij nog nooit teleurgesteld.

3. Ares


Jointje, GTD’tje, cruisecontrol. Weet echt niets van deze man maar die tunes spreken voor zich. Heerlijk als je een lange afstand moet afleggen en echte muziek wilt horen.

2. Snelle

Laatste tijd wat minder, omdat ik het genre wat hij tegenwoordig maakt wat minder luister. Maar in 2018 met zijn Lieve Jongens EP had hij me echt te pakken. Goed gearticuleerde barz en lekkere beats!

1. Lijpe

100% Lijpe! Ik heb veel geleerd van deze man. Muziek vol levenslessen en elke keer wanneer ik hem zie proef ik kennis. Rustige tunes met inhoud, geen opschepperij, gewoon het leven vertellen. Dat is muziek voor mij!

Errday Nieuws De Top 5 favoriete artiesten van: Johnny Sellah