De Top 5 favoriete artiesten van: WAWA

WAWA zou je kunnen kennen van tracks als “Van die Brr”, “Who’s That” & “Ondernemer”. Of misschien ken je hem wel van zijn deelname aan FunX Talent. De uit België afkomsitge rapper staat momenteel onder contract bij Strikers, waar ook Architrackz en Bryan Mg onder contract staan. Hij dropte twee weken te track “Who’s That” en genoeg reden dus om de rapper te vragen naar zijn persoonlijke Top 5!

5. Louivos

Louivos is sowieso de big bro! We komen beide uit Congo, dus dat schept sowieso een band. Ik heb samen met hem en Bryan Mg de track “Bouge ton derrière” uitgebracht. Hij checkt me af en toe om te vragen hoe het met mij gaat. Geeft me tips, houdt me scherp en ik zie hem gewoon als grote broer. Zijn aparte flows op tracks maakt voor mij dat hij een plek krijgt in mijn top 5.

4. Adje

Adje zijn stem is gewoon echt hard. Wanneer hij iets zegt ga je ook gewoon luisteren. Ik heb ook met hem in de studio gezeten, dus ik weet hoe hij te werk gaat. En die shit is echt hard. Hij werkt gewoon anders dan de rest en dat kan ik waarderen.

3. Jonna Fraser

Wat ik echt hard aan Jonna Fraser vind is dat hij de enige artiest is die heel vaak een koor gebruikt. Dat wordt niet vaak gedaan in Nederland en dat vind ik echt hard. Daarnaast de verhalen die hij vertelt in zijn tracks, dat zijn de dingen die mij pakken. En de combinatie van zang en rap, dat zijn harde dingen!

2. CHO

Check ik al sinds klein. Wat ik gewoon hard vind is dat hij een tijdje weg kan gaan en niks van zich kan laten horen. En als hij dan terugkomt gewoon nog steeds hard en relevant is. En de beats en tracks die hij kiest hebben iets unieks. Zoals met Fuck it Up.

1. Sevn Alias

Sevn Alias vind ik sowieso de hardste van de game. Ik volg hem al sinds zijn tijd al Odje Taylor. Lyricaal is hij heel sterk, dus daarom gewoon nummer 1 voor mij.

Errday Nieuws De Top 5 favoriete artiesten van: WAWA