Deze 3 Nederlandse rappers zijn miljonair

Stacken, stacken voor een Lamborghini. Dat hoeven deze 3 rappers in ieder geval niet meer te doen. Deze hebben al meer dan 1 miljoen op hun naam staan. Het is natuurlijk een terugkerend onderwerp in de lyrics van de Nederlandse rappers: Dure auto’s, flessen drank, VVS en dikke stacks. Maar welke Nederlandse rappers zijn er nu eigenlijk al miljonair?

1. Boef

“Ik heb een millie op de bank en ben onderweg naar twee”

Boef steekt het niet onder stoelen of banken op zijn track Ratata. Boef liet vorig jaar aan de hoofdredacteur van Quote weten dat hij gemiddeld zo een 80.000 euro verdient. Dat zijn omgerekend 30 shows per maand. Tel uit je winst! De rapper plaatste op zijn Instagram dat hij ‘Miljonair’ was.

2. Lil Kleine

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de Amsterdamse rapper inmiddels miljonair is. Als er één iemand is die zijn geld graag showt, dan is dat Lil Kleine wel. Zo spendeerde hij 20K voor de clip van “Vakantie“. Jorik deelt maar wat graag zijn luxe levensstijl met zijn volgers. Quote schat het vermogen van Lil Kleine zelfs op meer dan een miljoen. Dit investeert de rapper dan ook weer in een patatzaak, discotheek en zijn eigen kledinglijn “Jorik”.

3. Ali B

“Dit is niet geërfd, hier is hard voor gewerkt”

Aldus Ali B op zijn track Bentayga. Onze knuffel Marokkaan draait al heel wat jaren mee en dat heeft hem geen windeieren gelegd. De artiest is tegenwoordig vooral succesvol als zakenman. Zo is de rapper veelvuldig te zien op televisie, onder andere als coach bij The Voice of Holland en heeft de rapper zijn eigen bedrijf: SPEC (Daaronder valt onder andere Trifecta). Ali B bezit een eigen vermogen van ongeveer 1,4 miljoen.

Errday Nieuws Deze 3 Nederlandse rappers zijn miljonair