Deze artiesten hebben nog nooit een eigen sessie gedaan bij 101Barz

101Barz bestaat dit jaar 15 jaar en dat werd gevierd met een documentaire en een unieke samenwerking met het Metropole Orkest. Vanuit het Koninklijk Theater Carré komen een aantal van je favoriete rappers samen met het Metropole Orkest om legendarische momenten bij 101Barz in een orkestraal jasje te steken. Zo kregen onder andere de sessies van Hef, Adje, Crook, Jonna Fraser, Latifah en Kevin een make-over.

We zien de laatste tijd veel nieuwe talenten verschijnen op het platform. Maar na 15 jaar zijn er nog een aantal Nederlandse artiesten die nog nooit een solo sessie hebben gehad op het platform van BNN. Waaronder een paar grote namen:

Bizzey
Na zijn Yellow Claw avontuur begon hij de Nederlandse scene over te nemen met voornamelijk club bangers. Maar een uitnodiging bij 101Barz bleef uit. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij zelf niet langs wil gaan. Wat denk jij?

Johnny Sellah

De ex Rotterdam Airlines artiest was te zien in de sessies van het label. Waar hij onder andere een harde back to back met Kevin verse deed. Maar tot een eigen solo sessie is het nooit gekomen.

Kans
In 2017 kwam de rapper/zanger nog mee met studiosessie nummer 269 samen met Jonna Fraser. De laatste tijd is kans lekker bezig met zijn releases. Dus is het tijd voor een eigen sessie?

Yung Felix
Steeds meer producers krijgen een sessie op het platform. Zo heeft Esko een megasessie op zijn naam staan. Kwam Hakmadafak ter promotie van zijn EP “Bosses Don’t Speak” met Cor, Geechi & Adje langs. Ik verwacht dat er binnenkort meerdere producers een kans krijgen voor een sessie, waarvan Yung Felix er één zal zijn. Andere opties zijn Reverse, Spanker, Project Money en Monsif.

Zefanio
Zangers worden sowieso weinig uitgenodigd voor een studiosessie. Terwijl ze een groot deel uitmaken van de hedendaagse rapscene. Zo is bijvoorbeeld ook Zefanio nooit langs geweest voor een sessie. Wellicht dat dit komt omdat de voorgaande sessies met zangers niet goed is bevallen.

Jandro
Frenna, Priceless, KM & Jandro zijn succesvol geweest met de formatie SFB. Terwijl we nog steeds op Reset The Levels 4 aan het wachten zijn, gaat de groep ook solo verder. Frenna is al jarenlang succesvol als solo artiest, maar ook brengen de andere artiesten solo muziek uit. Ik denk dat het tijd is voor een sessie van Jandro!

Errday Nieuws Deze artiesten hebben nog nooit een eigen sessie gedaan bij 101Barz