Deze rappers zijn allemaal trotse vader

Vandaag is het vaderdag, reden genoeg om de vaders in de rapscene in het zonnetje te zetten. Het babyboomers effect lijkt dan ook te gelden voor de Nederlandse rappers.

Eerste vaderdag

Voor sommige rappers is vandaag een speciaal moment, zij zijn namelijk dit jaar voor het eerst vaderdag aan het vieren. Dit jaar zijn Jonna Fraser, Lil’Kleine, Murda en Ronnie Flex voor het eerst vader geworden. De laatste rapper die vader is geworden is natuurlijk Lil’ Kleine. Samen met zijn verloofde Jaimie Vaes mochten zij zoontje “Lío Zion” vorige week verwelkomen:

Lío Zion Vaes Scholten:

Jonna Frasers & zoontje Ace Fraser

Ook bij Broederliefde staat vandaag in het teken van vaderdag. Zo vieren Emms & Jerr vaderdag met hun zoons. “Al mijn jongens hebben jongens gekregen!

KM (SFB) en zijn dochter:

Daarnaast mogen onder andere ook Poke, Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig), Fresku, Cho, Qucee, Bizzey, Vic9, Scarface, Sticks en Ali B genieten van deze speciale dag!

 

Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Sarita Lorena

Top 5 Sarita Lorena | Errday

Sarita Lorena was als eerst te horen op het debuutalbum “Nood Breekt Wet” van D-Double. Op “2 Gedachtes”, nummer 4 van de plaat, heeft de zangeres een gastbijdrage. Daarna was ze nog te horen op de “Stout Remix” van Gianski. Bij het grotere publiek werd Sarita bekend door haar bijdrage aan “FunX Talents Vibes”. Ze schopte het tot de finale en werd tweede achter MarOne. Sinds kort is ze getekend bij Sony en is ze hard aan het…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten