Deze track stond op nummer 1 toen jij geboren werd

Heb jij je ooit afgevraagd naar welke muziek mensen luisterden toen jijzelf nog te jong was om er van mee te genieten? Of op welke tune jij ter wereld bent gekomen? Wij hebben daarop het antwoord, zowel in Nederland als in Amerika.

Op Errday vind je de leeftijden en geboortedatum’s van jouw favoriete Nederlandse rappers. Maar om wat tijd te besparen hebben wij er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet:

Josylvio – 14 april 1992
Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge

Hef – 18 maart 1987
George Michael, Aretha Franklin – I Knew You Were Waiting (For Me)

Jonna Fraser – 11 december 1992
Boyz II Men – End Of The Road

Antoon – 11 februari 2002
Shakira – Whenever Wherever

Lil Kleine – 15 oktober 1994
Marco Borsato – Dromen Zijn Bedrog

Ronnie Flex – 16 april 1992
Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge

Wil je die van jezelf weten, lees dan vooral verder.

Nederlandse nummer 1 hit op jouw geboortedag

Via de Top 40 kun jij  erachter komen welke track op nummer 1 stond. Bezoek de website van de Top 40 en vul in de zoekbalk jouw geboortedatum in en zie direct het overzicht van de ranglijst. Ook goed om te weten: wat stond er op nummer 1 negen maanden voordat jij geboren werd?

Amerikaanse nummer 1 hit op jouw geboortedag

Playback.fm heeft een functie ontwikkeld waardoor je kan zien welke track op nummer 1 stond op de dag van je geboorte. De tracks zijn echter alleen de nummer 1’s in de VS, but it will do.

Je hoeft simpelweg alleen je geboortedatum in te vullen en je krijgt niet alleen de naam van het nummer, maar ook de YouTube video van het liedje zodat je ‘m gelijk kan beluisteren. Nieuwsgierig welk liedje op nummer 1 stond toen jij werd geboren? Bezoek dan vooral playback.fm

Laat ons weten wat jouw geboortenummer is!

Errday Nieuws Deze track stond op nummer 1 toen jij geboren werd