Dit is de nieuwe vriend van Famke Louise

Tre Samuels

Gister deelde Famke Louise een foto van een nog onbekende man. Het lijkt erop dat de twee een stelletje zijn, maar wie is de vriend van Famke Louise? Het gaat om “Trè Samuels“. Een Australische artiest die is getekend bij het label van French Montana. Trè Samuels is geboren op 12 april 1999 in Australië. Hij heeft een aantal tracks online staan en is actief als songwriter voor artiesten zoals Chris Brown. Voor zijn muzikale carrière was hij actief als model voor onder andere Dior en Valentino.

Een interview met de producer van 1OAK: AG BLAXX

Producer AG BLAXX

Van welke producties zouden mensen jou kunnen kennen? Mensen kunnen mij kennen van “Blessed” en “Ends” van Sevn Alias. “Jonge Jongens” van Sam J’Taime en Josylvio. Hoe ben je begonnen met produceren? In 2015 was ik begonnen door een mattie van mij. Hij liet mij Fruity Loops Studio zien en toen ben ik begonnen met experimenteren. Zo ben ik Fruity Loops leren kennen. Ik keek veel video’s en uiteindelijk heb ik mijn eigen sound weten te ontwikkelen.

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten