Dit is de vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer

Vriendin van Ronnie Flex

Ronnie Flex lijkt een nieuwe vriendin aan de haak te hebben geslagen. Het is geen onbekende, de rapper date met dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer deelde op haar Instagram een foto waarin Ronnie was te bewonderen op haar 24e verjaardag. Vanaf dat moment gingen alle roddels natuurlijk rond. Inmiddels heeft vader Ronald de Boer bevestigt aan Shownieuws dat Ronnie inderdaad zijn nieuwe schoonzoon is. De twee hebben elkaar één keer ontmoet tijdens een clipshoot.

 

View this post on Instagram

 

New couple in town? #Errday

A post shared by Lyrics? Errday.nl (@errday.nl) on

Wie is Demi de Boer?

Zoals gezegd is Demi de Boer de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Ronald de Boer heeft in totaal vijf dochters en één zoon. De eerste drie dochters, waaronder Demi, zijn van een eerder huwelijk. Neem een kijkje op haar Instagram.

Demi De Boer

Demi de Boer selfie in een winkel

Het ‘grote geheim’ achter het succes van Ronnie Flex

Ronnie Flex & Maan bij dwdd

Ronnie Flex maakt zich momenteel op voor zijn nieuwe album. Eerder deze maand kon je zijn documentaire ‘De vlucht van Ronnie’ bewonderen. Daarin kwamen al een paar nieuwe tracks naar voren. Opvallend is dat er een hitformule te vinden is in de tracks van Ronell. Ronnie is niet vies van het gebruiken van samples uit de 90’s en 00’s. Hij heeft in een interview zelfs aangegeven dat TopNotch zijn grootste hits (Energie & Blijf Bij Mij) in eerste instantie niet…

Lees verder
Spotify Spotify playlist
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten