Dit is de vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer

Ronnie Flex lijkt een nieuwe vriendin aan de haak te hebben geslagen. Het is geen onbekende, de rapper date met dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer deelde op haar Instagram een foto waarin Ronnie was te bewonderen op haar 24e verjaardag. Vanaf dat moment gingen alle roddels natuurlijk rond. Inmiddels heeft vader Ronald de Boer bevestigt aan Shownieuws dat Ronnie inderdaad zijn nieuwe schoonzoon is. De twee hebben elkaar één keer ontmoet tijdens een clipshoot.

 

View this post on Instagram

 

New couple in town? #Errday

A post shared by Lyrics? Errday.nl (@errday.nl) on

Wie is Demi de Boer?

Zoals gezegd is Demi de Boer de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Ronald de Boer heeft in totaal vijf dochters en één zoon. De eerste drie dochters, waaronder Demi, zijn van een eerder huwelijk. Neem een kijkje op haar Instagram.

Demi De Boer

Demi de Boer selfie in een winkel

Demi de Boer zwanger van een meisje

Op 14 juli 2021 laten zowel Demi de Boer als Ronnie Flex via Instagram weten dat ze in verwachting zijn van een meisje. Voor Ronnie Flex wordt het de tweede keer dat hij vader wordt en de tweede keer dat hij een dochtertje krijgt. Hij kreeg uit een eerdere relatie met DJ Wef dochter Nori Dua. Voor Demi de Boer is het de eerste keer dat zij moeder wordt.

Errday Nieuws Dit is de vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer