Dit zijn alle voetbal verwijzingen op Twenty Four Sevn 4

Mario Balotelli why always me?

Sevn Alias bracht vandaag zijn nieuwe EP “Twenty Four Sevn 4” uit. De tape is een vervolg op de eerdere 3 versies. Het is Sevn zijn tweede grote soloproject van dit jaar, na eerder dit jaar “SIRIUS” te droppen. In de aanloop van de release konden we al genieten van de tracks: “Global”, “Nacht Actief” en “Bando Baby ft. Chivv & Lijpe”.

Sevn Alias verandert vaak van style en flow, maar er is een herkenbaar terugkerend onderwerp in de raps van de nog altijd 23-jarige 1OAK rapper. Dat zijn namelijk de verwijzingen naar voetballers. Op elk album horen we wel een voetbalreferentie voorbij komen. Het zal je dan ook niet verbazen dat zijn grootste hit “Herres” vol zit met verwijzingen naar spelers van Ajax zit, met in de hoofdrol David Neres. Wellicht de key voor Sevn zijn succes? Of hoe hij zichzelf noemt rapgame N’Golo Kanté. Wij hebben de verwijzingen naar voetballers van Twenty Four Sevn 4 voor je op een rijtje gezet:

1. Sevn Alias – Sévaio

Succes was een obsessie, werd geen Crisje en geen Messi

Verwijzing naar de beste voetballers van dit moment: Cristiano Ronaldo & Lionel Messi

Maar ik vraag me wel af waarom altijd ik? als Balotelli

Mario Balotelli why always me?

Verwijzing naar de gevallen ster: Mario Balotelli toen hij in zijn Manchester City tijdperk het shirt: “Why Always Me?” droeg

2. Sevn Alias – Van Ver

Ik heb die ten, Messi

Verwijzing naar het rugnummer van Lionel Messi

6. Sevn Alias – Woiyoi

Ik boss shots in die ollo, Lukaku

Romelo Lukaku, de Belgische topscorer aller tijden. De spits speelt momenteel voor Internazionale, maar heeft een aardige CV opgebouwd: Anderlecht, Chelsea, Everton en Manchester United.

7. Sevn Alias – G FASA (ft. AG Blaxx)

Alias, ik moet het kicken, Giovanni
Van Bronckhorst, clannies willen food, zeg ze kom door

9. Sevn Alias – Back 2 Back (ft. Kevin)

Ben vrij, net Stefan, doe niet inter, kom niet uit Milan

10. Sevn Alias – Thomas Shelby (ft. Blanco)

Rennen van de boys in blue, geen Chelsea

Bel ik, kom je block à Laurent Koscielny

Je vind alle lyrics van Twenty Four Sevn 4 op Errday.nl

Famke Louise laat weten dat haar debuutalbum af is en dit is de titel

Famke Louise haar debuutalbum is af

Vandaag laat Famke Louise via Instagram weten dat haar album af is. Sinds haar eerste single “Op Me Monnie” heeft Famke Louise aardig wat muziek uitgebracht. Nummers als “VROOM”, “Alleen Door Jou”, “Faka” en “Powerwomen” deden het goed qua streams. Maar van een officeel project is het nog niet gekomen, maar hier komt dus snel verandering in. Afgelopen maand stond de nog altijd pas 20-jarige popster in een uitverkocht Paradiso. Debuutalbum Famke Louise In een interview met Faceculture liet…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten