Dit zijn de 10 best bekeken 101Barz sessies ooit

101Barz is al jaren een begrip binnen de rapscene. Bijna alle grote rappers zijn wel bij Rotjoch geweest voor een sessie, denk hierbij aan Frenna, Ronnie Flex, Winne en Lil Kleine. Maar welke van deze sessies komen er in de top 10 populairste sessies. Let op: de top 10 wordt bepaald aan de hand van de views op YouTube. Voordat de sessies op YouTube kwamen, stonden deze op de site van 101Barz zelf. Deze views zijn dus niet meegerekend. 

10. Broederliefde – Studiosessie 218

In 2016 kwam de Rotterdamse groep Broederliefde naar de studio ter promotie van hun ‘Hard Work Pays Off 2’ project.

9. Soufiane Eddyani – Studiosessie 230

De Belgische Soufiane Eddyani verscheen uit het niets en wist tonnen views binnen te harken met zijn video’s. Reden genoeg voor Rotjoch om hem uit te nodigen. Hoe snel hij kwam, zo snel is hij ook weer weggegaan…

8. Pietju Bell, Woenzelaar & Killer Kamal – Studiosessie 244 

Woensel in de building. Deze rappers uit Eindhoven zijn onderdeel van de formatie ‘Boeren Jongens’. Op het einde van de sessie kwam Killer Kamal de sessie verstoren.

7. KA – Zomersessie 2019

KA rapt meer dan 6 minuten lang op een beat van YassineBeats. De rest is geschiedenis.

6. Hella Cash – Studiosessie 297

Josylvio kondigde in 2018 aan dat hij zijn eigen label Hella Cash ging beginnen. Een paar maanden later kwam hij met zijn artiesten Moeman, KA en Ashafar bij 101 voor een sessie.

5. Josylvio – Studiosessie 273

Naast zijn Hella Cash sessie staat Josylvio ook met zijn solo sessie uit 2017 in de lijst met populairste 101Barz sessies.

4. Beats by Esko Megasessie

Ter ere van Esko zijn producer album nam hij een aantal artiesten mee naar de 101Barz studio. Sevn Alias, Josylvio, MocroManiac, Adje, Jonna Fraser, Kevin, Keizer, Rafello, Lauwtje, Crooks, Hef en natuurlijk bracht hij zelf ook nog wat bars bovenop de beats.

3. Boef – Studiosessie 207

Spoiler alert, dit is niet de enige sessie van Boef in deze lijst…

2. Lijpe – Wintersessie 2016

Lijpe besloot om tussen twee vakanties door toch even wat achter te laten voor zijn fans en kwam langs voor een zomersessie. Datzelfde jaar zal zijn album “Jackpot” uitkomen.

1. Boef – Studiosessie 224

Zal deze sessie qua views ooit geëvenaard worden?

Errday Nieuws Dit zijn de 10 best bekeken 101Barz sessies ooit