Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Bryan MG

Vandaag hebben wij een debuut in onze Top 5 serie. Bryan Mg is de eerste Belgische artiest die ons zijn Top 5 favoriete artiesten geeft. De 21-jarige Belgische Bryan Mg, verwerkt Nederlandse, Franse en Engelse teksten in zijn muziek en valt daarmee op. In 2017 bracht hij in samenwerking met de Vlaamse rapper Chardy het nummer ‘Voorbij’ uit. Deze samenwerking was voor Bryan Mg het moment om aan eigen muziek te werken en in de loop van dat jaar bracht hij de singles ‘Brand New Vibe’ en ‘OMG’ uit.

Na een periode van stilte kwam Bryan Mg in 2018 weer terug met de singles “Balançoire”, “Avec Moi” beide geproduceerd door Yung Felix, “Bouge ton derriere” in samenwerking met LouiVos en Wawa en had hij een bijdrage op het album “Dashawn” van Architrackz. Bryan Mg brengt vannacht zijn debuut EP “MGSEASON” uit. Met al 2 singles geproduceerd door Yung Felix wisten wij dat deze artiest het serieus aanpakt en wij deze in de gaten moesten houden. Wij zijn daarom ook onder de indruk van de man uit België en besloten hem te vragen naar zijn favoriete Top 5 artiesten van dit moment.

De top 5 favoriete artiesten van Bryan Mg:

5. Frenna

Op nummer 5 zien we SFB-frontman Frenna terug. “De veelzijdigheid van deze artiest is altijd on point en de reden waarom we hem terug zien in deze top 5.”

4. LouiVos

“Zijn frisse flows, nieuwe woordenschat en zijn Congolese afkomst zorgen ervoor dat ik de Wilde Westen rapper 100% voel. Bryan Mg heeft samen met LouiVos het nummer “Bouge ton derriere” uitgebracht.”

3. Bouzzy

Bryan Mg Top 5 Bouzzy
De Belgische Bouzzy staat onder contract bij TopNotch en geld als een grote belofte van onze zuiderburen. “Voor mij is hij 1 van de beste artiesten die België te bieden heeft!”

2. Chardy

Bryan Mg Top 5 Chardy

“Een top 5 zonder hem is voor mij onmogelijk. Hij heeft nog niet veel uitgebracht, maar deze man is de toekomst.”

1. Wawa

Bryan Mg Top 5 Wawa

Wawa zou je kunnen kennen van zijn deelname aan de FunX talents. “Wawa is een jonge Congolees uit Aalst. Hij weet mij elke keer weer te verrassen met zijn tracks en zijn werkwijze. Daarom is Wawa ongetwijfeld mijn nummer 1 artiest op dit moment!”

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Bryan MG