Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Menno

Om te vieren dat wij 10k volgers op Instagram hebben bereikt komen wij met onze aller eerste exclusieve very-own Errday.nl content “Top 5, Top 5, Top 5”. In deze 5-delige serie gaan wij opzoek naar de favoriete rappers van jouw favoriete rapper. Naar wie luisteren ze en wat is hun reden daarachter? Dit alles zie je terug in “Top 5 Top 5 Top 5”.

Het eerste seizoen wordt afgetrapt door Mennoboomin, bekend van het collectief ANBU. Met ANBU heeft Mennoboomin hoge ogen in de huidige rapscene weten te gooien met hits als “Assi” & “Barkie op Zak”. Naast de muziek is ANBU ook bezig met fashion en hebben ze een eigen goed lopende ANBU merchandise.

Dit jaar heeft Mennoboomin voor zijn solo-carrieré getekend bij het nieuwe label van Gers Pardoel “GoudRocc”. De twee hebben samen een EP uitgebracht genaamd “Juli” met daarop de single “Hold Up”.  Gers omschrijft Menno als supertalent en daar zijn wij het zeker mee eens!

Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Mennoboomin:

5. Jiri11
Buiten dat hij een van mijn beste vrienden is, is hij ook gewoon een super muzikale artiest. Iemand die echt moeite doet voor zijn producties. En natuurlijk omdat hij samen met mij met een nieuwe sound kwam toen we begonnen met Anbu Gang.

4. Hef
Al sinds mijn jeugd luister ik naar Hef. Ook hij is al super lang in de game en zijn tunes stellen me nooit teleur eigenlijk. Hij mag zijn album Geit noemen van mij. Ik denk dat dat geldt voor alle guys die mijn leeftijd hebben of zelfs iets ouder zijn nog.

3. Jacin Trill
Je kan niet om deze man heen tegenwoordig. Hij heeft een super grote hype om zichzelf heen gecreëerd en daar heb ik echt respect voor, als je zijn tunes luistert ga je gewoon automatisch mee flexen.

2. Jonna Fraser
Ik vind Jonna ook een van de muzikale artiesten in Nederland. Maar buiten dat maakt hij ook liedjes met goeie teksten waar een betekenis achter zit.

1. Ronnie Flex

Ten eerste omdat hij super muzikaal is. Als je een track met bløf hebt, ben je sowieso al op een ander level. En ik vind het hard dat hij al zolang aan de top van de game staat.

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Menno