Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Jack

Normaal moeten wij vragen aan een artiest wij zijn of haar top 5 favoriete artiesten zijn. Dit keer ging het iets anders en deelde Jack zelf zijn top 5. Omdat Jack deze zelf heeft gedeeld, moeten wij jullie de argumenten besparen, owja en de posities… zieke clickbait dit!

De Top 5 van Jack:

De Fellas

Frsh, Geechi, Blow, Getit en natuurlijk Free Eves Laurant vormen samen formatie De Fellas.

Cho

De Amsterdammer bracht vorig jaar na een kleine stilte zijn album “Since 93” uit en is vaker terug te vinden in de top 5’s van artiesten, mede dankzij zijn flow en bars.

Idaly

Je hoorde ze al veel samen op onder andere “F.I.L.” en “Yeah Yeah”. Het zal je dus ook niks verbazen dat Idaly tussen de top 5 favoriete rappers van Jack staat.

Jandro

Bij Convo werd er al gesproken over een soortige gelijkenis tussen de twee artiesten, althans als er iemand met Jack zijn sound vergeleken kon worden. Blijkbaar voelt Jack de sound van Jandro, die dit jaar hopelijk door gaat breken met zijn solocarrière.

Frenna

Frenna kantelt natuurlijk al ruim twee jaar lang de charts en dat wordt dus mede mogelijk gemaakt door Jack.

Woensdag 15 januari verschijnt Jack zijn nieuwe nummer samen met Mhuncho. Op 14 februari kunnen wij dan eindelijk zijn debuutalbum “Traplove” verwachten. We can’t wait.

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Jack