Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Jack

Jack Top5

Normaal moeten wij vragen aan een artiest wij zijn of haar top 5 favoriete artiesten zijn. Dit keer ging het iets anders en deelde Jack zelf zijn top 5. Omdat Jack deze zelf heeft gedeeld, moeten wij jullie de argumenten besparen, owja en de posities… zieke clickbait dit!

De Top 5 van Jack:

De Fellas

Frsh, Geechi, Blow, Getit en natuurlijk Free Eves Laurant vormen samen formatie De Fellas.

Cho

De Amsterdammer bracht vorig jaar na een kleine stilte zijn album “Since 93” uit en is vaker terug te vinden in de top 5’s van artiesten, mede dankzij zijn flow en bars.

Idaly

Je hoorde ze al veel samen op onder andere “F.I.L.” en “Yeah Yeah”. Het zal je dus ook niks verbazen dat Idaly tussen de top 5 favoriete rappers van Jack staat.

Jandro

Bij Convo werd er al gesproken over een soortige gelijkenis tussen de twee artiesten, althans als er iemand met Jack zijn sound vergeleken kon worden. Blijkbaar voelt Jack de sound van Jandro, die dit jaar hopelijk door gaat breken met zijn solocarrière.

Frenna

Frenna kantelt natuurlijk al ruim twee jaar lang de charts en dat wordt dus mede mogelijk gemaakt door Jack.

Woensdag 15 januari verschijnt Jack zijn nieuwe nummer samen met Mhuncho. Op 14 februari kunnen wij dan eindelijk zijn debuutalbum “Traplove” verwachten. We can’t wait.

Deze featurings zien we graag terug in 2020

Lil Kleine moet samenwerken met Josylvio

De tijd van achterom kijken naar 2019 is voorbij, wij willen daarom ook graag vooruit kijken. Er zijn een aantal samenwerkingen die, tot alle verbazing, nooit tot stand zijn gekomen. Josylvio & Lil Kleine Beide heren zitten al een lange tijd in de game, maar hebben nog nooit een nummer samen uitgebracht. Nu Josylvio niet meer bij VanKlasse zit is de line “Dit is Jack $hirak, geen Esko”, die Lil Kleine rapt op “Patsergedrag“, ook niet meer van toepassing…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten