Dit zijn de 5 favoriete artiesten van: James Watss

De naam James Watss zingt al een tijdje rond in de Nederlandse scene, letterlijk en figuurlijk. Hij was te horen op ‘Maatje 45’ van Jonna Fraser, deed een ‘Pickup Sessie‘ met Cho & Hef en is te vinden op het album ‘De Man’ van Dio. In november bracht hij zijn debuut EP ‘Patience’ uit, een introductie van de veelzijdige eigenheid van dit jonge talent. Luister maar eens naar ‘Laten Gaan’, inmiddels goed voor ruim 1,5 miljoen streams op Spotify.

De Top 5 van James Watss:

5. Ronnie Flex
Tja, wat kan ik hier nog over zeggen?! The G.O.A.T!!!!

4. Angelo King
Mr. Pull up on your girlfriend! Angelo heeft afgelopen 2 jaar al aardig wat club bangers op zijn naam gezet. Heeft al heel wat ft’s gedaan met grote artiesten zoals “Waka Flocka Flame” en “Stef London” het zal me niet verbazen als dit talent binnenkort doorbreekt in zowel Nederland als in het buitenland.

3. Cho
Cho is gewoon voor mij de beste rapper die we in NL hebben. Zijn flowschema, lyrics en diversiteit is gewoon van een hoog niveau. Hij kan barz voor je spitten, club hits maken en zelfs love songs voor de ladies maken. Hij komt dit jaar met zijn langverwachte tweede album. Ik kijk hier zelf heel erg naar uit!

2. Sarita Lorena
Afgelopen jaar zijn de vrouwen echt de muziek game langzaam aan het overnemen! Sarita is één van de dames waar we echt op moeten letten de komende tijd. Ze heeft meegedaan aan de Funx Talent show daar heeft ze echt haar stempel gedrukt. Met zwoele melodieën en goeie teksten liet zij zien waarom zij één van de dopest nieuwe vrouwelijke artiesten is. Het zal me niet verbazen als zij al heel wat grote artiesten en labels achter zich aan heeft.

1. Mpes
Mpes is een jong opkomend zangtalent uit Rotterdam. Behalve dat hij goed kan zingen produceert hij ook zijn eigen muziek. Voor mij ben je pas een echte artiest als je ook je eigen muziek produceert. Ik verwacht veel van hem te horen het aankomende jaar. Ik heb de eer gehad om al wat muziek te horen en het is “straight fire”.

Bij Errday vind je alle lyrics van James Watss

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete artiesten van: James Watss