Dit zijn de horloges van onder andere Frenna, Kosso, SBMG en Ali B

Wat dragen nederlandse rappers

Het gaat goed met de rappers en dat laten ze ook graag zien. Het is daarom niet zo raar meer dat ook de Nederlandse rappers tegenwoordig allemaal rondlopen met dure klokken om de pols. Wrist game die is strong!

Amsterdam Vintage Watches neemt de horloges onder de loep

Amsterdam Vintage Watches is een familiebedrijf dat is opgericht in 1987. Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze gehuisvest in Amsterdam. Het bedrijf richt zich op vintage luxery watches zoals Rolex, Patek Philippe, Omega, IWC, Jaeger-LeCoultre, Tudor, Heuer, Cartier, Breitling en Vacheron Constantin.

Jasper Lijfering gaat voor Amsterdam Vintage Watches op zoek naar wat de Nederlandse rapscene om de pols draagt. In een eerdere aflevering ging hij al op zoek naar de horloges van Lil’ Kleine, Boef en Armoo. Vandaag is het de beurt aan onder andereWinne, Frenna, Kosso, SBMG en Ali B. Bekijk de aflevering hier:

 

Lil Kleine gaat een eigen café openen

Lil Kleine gaat cafe openen

Ja, ja, je leest het goed. Binnenkort kan je helemaal lam gaan bij het Cafe van Lil’ Kleine. Bij Lil’ Kleine kun je wel terecht voor een goed feestje. Kost je wel zo een €15.000,- maar dan heb je de rapper uit Amsterdam wel op je feestje of concert. Behalve het feestje maken is de rapper ook vaak te vinden in uitgaansgelegenheden. Dit zie je maar al te goed terug in de Instagram stories van de Amsterdammer.  Maar de rapper breidt zijn…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten