Donnie steekt Frans Bauer’s “Heb Je Even Voor Mij” in een nieuw jasje

Frans Bauer en Donnie

Donnie ging vorige week nog ‘Kwijt‘, maar deze week richt Donnie na Raymond van Barneveld zijn pijlen op een andere cultheld: ‘ Frans Bauer’. Op Instagram liet de rapper zijn geheel eigen versie van Frans zijn grootste hit ‘Heb Je Even Voor Mij’ horen. ‘Heb je Jonko Voor Mij’ is het resultaat en klinkt eigenlijk precies zoals je zou verwachten van de Koning Toto.

Donnie is niet alleen fan van Frans Bauer, maar de liefde is ook wederzijds. Eerder al liet Frans weten fan te zijn van Donnie z’n nieuwe single Kwijt. Zullen we ooit de officiële remix krijgen?

 

View this post on Instagram

 

Ey @fransbauer_officiele waar blijf je ouwe

A post shared by KONING TOTO MARADONNIE (@maradonnie) on

Dit zijn de 5 favoriete artiesten van: James Watss

James Watss Top5

De naam James Watss zingt al een tijdje rond in de Nederlandse scene, letterlijk en figuurlijk. Hij was te horen op ‘Maatje 45’ van Jonna Fraser, deed een ‘Pickup Sessie‘ met Cho & Hef en is te vinden op het album ‘De Man’ van Dio. In november bracht hij zijn debuut EP ‘Patience’ uit, een introductie van de veelzijdige eigenheid van dit jonge talent. Luister maar eens naar ‘Laten Gaan’, inmiddels goed voor ruim 1,5 miljoen streams op Spotify.

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten