Dit zijn de eerste Instagram berichten van de Nederlandse artiesten

De eerste Instagram berichten van de populairste Nederlandse artiesten. Instagram is tegenwoordig het grootste platform voor de jeugd. Perfect dus voor de Nederlandse rappers om in contact te komen met hun fans. Onder andere Boef, Lil Kleine en Ronnie Flex hebben al meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Maar wat zijn nou de allereerste posts van de succesvolste rappers van vandaag de dag? Helaas hebben sommige artiesten hun account opgeschoond en konden wij niet iedereen meenemen in dit artikel. Zo zijn onder andere Frenna, Snelle en Boef niet in deze lijst te vinden.

Lil Kleine

In 2012, toen Lil Kleine nog werd geknipt uit megasessies van 101Barz had de Amsterdamse rapper al een deal met Nike. Het was het moment vlak voor zijn eerste EP release “Tuig van de Richel” en zijn optreden op Appelsap. Ter promotie van de EP maakte Lil Kleine in samenwerking met Nike merchandise die je hieronder kunt bewonderen:

https://www.instagram.com/p/N_kSecrGQ4/

Famke Louise

Nog ver voor het succes van “Op Me Monnie”, maar wel in dezelfde periode als onderdeel van het Armo tijdperk plaatste Famke Louise onderstaande foto op haar Instagram. Doe toen nog vlogger/vriendin van liet weten dat ze op vakantie in Ibiza was op haar allereerste Instagram post.

https://www.instagram.com/p/BI5bs2TgSTm/

Jonna Fraser

Jonna Fraser, de rapper uit Zaandam stond aan het begin van zijn carriere. Tekende op het moment van zijn eerste Instagram post bij Murda zijn label “CakeBoys” om vervolgens de stap hogerop naar Noah’s Ark te maken. De rest is geschiedenis.

https://www.instagram.com/p/VCHkFnnYgz/

Ronnie Flex

Ronnie Flex zijn eerste Instagram post is een ordinaire selfie uit 2012. De toen nog niet zo succesvolle artiest vroeg via Instagram of je hem wilde volgen op zijn Instagram? Ronnie what were you thinking? Opvallend is te zien dat de rapper zijn Instagram naam in de tussentijd heeft veranderd van “ronnieflex2907” naar “ronnieflex010”.

https://www.instagram.com/p/S5nbPmxleX/?igshid=1vv1siv1iikvs

Josylvio

In 2014, toen de rapper zijn naam had veranderd van JB / JayBay naar Josylvio en tekende bij Esko’s “Van Klasse”. Het moment dat alles voor de Hella Cash rapper veranderde. We maakten kennis met Josylvio en daarom maken we vandaag de dag kennis met onder andere Ashafar en KA. Het had allemaal anders kunnen lopen als Josylvio niet per ongeluk Esko had gebeld.

https://www.instagram.com/p/vVNCLtAJRX/?igshid=lurii0cvvz8i

Als je dan toch zo lekker bezig bent met Instagram? Neem dan ook gelijk een kijkje op onze Instagram.

Errday Nieuws Dit zijn de eerste Instagram berichten van de Nederlandse artiesten