Famke Louise laat weten dat haar debuutalbum af is en dit is de titel

Famke Louise haar debuutalbum is af

Vandaag laat Famke Louise via Instagram weten dat haar album af is. Sinds haar eerste single “Op Me Monnie” heeft Famke Louise aardig wat muziek uitgebracht. Nummers als “VROOM”, “Alleen Door Jou”, “Faka” en “Powerwomen” deden het goed qua streams. Maar van een officeel project is het nog niet gekomen, maar hier komt dus snel verandering in. Afgelopen maand stond de nog altijd pas 20-jarige popster in een uitverkocht Paradiso.

Debuutalbum Famke Louise

In een interview met Faceculture liet ze al weten dat haar debuutalbum eraan zat te komen. Het album zal gaan “Next” heten en daar heeft ze een goede reden voor. “Next” staat naar eigen zeggen voor haar volgende stap. Bekijk het interview hier:

Zoveel kost het om onder andere Lil Kleine en Famke Louise te boeken

Hoeveel kost het om rappers te boeken

Rappers zijn de rocksterren van deze generatie. De Spotify charts staan voor 50% gevuld met Nederlandse rappers en is al een paar jaar lang het best gestreamde genre. Onder andere Josylvio, Lil Kleine, Snelle, Ronnie Flex en Boef zijn niet meer weg te slaan uit de hitlijsten. Hierdoor willen organisatoren ze graag terug zien op feestjes en festivals. Maar wat kost het om een rapper te boeken? Wij zochten dit voor je uit en hebben de volgende prijzen weten…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten