Deze featurings zien we graag terug in 2020

De tijd van achterom kijken naar 2019 is voorbij, wij willen daarom ook graag vooruit kijken. Er zijn een aantal samenwerkingen die, tot alle verbazing, nooit tot stand zijn gekomen.

Josylvio & Lil Kleine

Beide heren zitten al een lange tijd in de game, maar hebben nog nooit een nummer samen uitgebracht. Nu Josylvio niet meer bij VanKlasse zit is de line “Dit is Jack $hirak, geen Esko”, die Lil Kleine rapt op “Patsergedrag“, ook niet meer van toepassing om niet samen te werken. Al was dit nooit het geval, omdat Esko liet weten dat ze hem eerst gechecked hadden voordat de single uitkwam. Potentiële nummer 1 hit incoming, als je het ons vraagt. Wellicht vinden we de samenwerking terug op “Het Album” van Lil Kleine?

Ares & Jack

Jack heeft Ares al eerder benaderd, maar Ares heeft dit aanbod naast zich neergelegd. Wellicht dat Jack op dat moment nog te klein was voor Ares om een samenwerking te doen. Inmiddels heeft Jack de nodige vlieguren gehad en is hij een vaste waarde in de scene. Dus die reden zou bij voorbaat al afvallen.

ADF Samski & Sevn Alias

ADF Samski namen wij al op in de ones to watch voor dit jaar. Zijn clip “No Hook 3” gaat super lekker en heeft de miljoen views gepasseerd. ADF Samski is die guy die meerder stijlen kan pakken, dat liet hij horen op de track van zijn broer Ronnie Flex “Tot We Vallen“. Wat weer een heel ander geluid is dan “No Hook 3”. Het liefste zien wij een rap / drill track aankomen samen met Sevn Alias. De man die ook meerder stijlen en flows kan hanteren. Laten we hopen dat deze samenwerking eraan komt!

Bryan Mg & Jonna Fraser

Bryan Mg heeft in 2019 laten horen wat hij kan en niet zonder succes. Met tracks als “Hard 2 Get”, “Mal à la tête” en “My Bébé” heeft hij zijn Belgische stempel op de scene gedrukt. Met Frenna heeft hij natuurlijk al laten horen wat voor een hit ze kunnen scoren, dit zouden we ook graag willen zien met Jonna Fraser. Jonna die natuurlijk ook kan rappen en zingen en de laatste tijd veel tracks heeft gedropt. Wellicht zit er een album aan te komen van de rapper uit Zaandam.

Errday Nieuws Deze featurings zien we graag terug in 2020