Frenna annuleert show in Suriname door moordaanslag

Frenna in de studio

Frenna zou dit weekend een optreden geven in Suriname, maar heeft deze afgezegd. Er zou namelijk een moordaanslag op de rapper uit Den-Haag zijn beraamd. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd op basis van justitiële bronnen. Op Facebook vertelt het volgende: “Ik heb een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten gekregen. Ik zal dit advies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren.”

Over de precieze reden waarom hij niet naar Suriname afreist, zegt Frenna niets in het Facebookbericht. Het zou te maken kunnen hebben met de celstraf die hij en 2 andere SFB leden uitzaten wegens een verkrachtingszaak.

Dit is de vriendin van Snelle: Sterre Kunzler

Snelle en Sterre op de rode loper

Na vele geruchten, over onder andere Yade Lauren, waarmee Snelle de single “Ze Kent Mij” uitbracht, is het hoge woord er dan eindelijk uit. Niet Yade, maar Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle. Op 9 januari 2020 liet hij op zijn Instagram profiel weten dat de twee een setje zijn, gepaard met de tekst “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial”. Hiermee toonde hij Sterre voor het eerst aan de buitenwereld. Wie is Sterre Kunzler? Sterre is geboren en opgegroeid…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten