Hef gaat een project met Kevin uitbrengen

Hef bij de Woordenschat Podcast

Aanstaande vrijdag brengt Hef brengt aanstaande vrijdag zijn negende album “Tranen” uit. Vandaag is de rapper uit Hoogvliet te gast bij de Woordenschat Podcast waar hij vertelt onder meer over het maken van zijn album in Los Angeles. Daarin laat Hef 4 nieuwe tracks horen “Straat“, “460 N Kings Road”, “Drukken” en “Bon Siman”. Aan het einde van de podcast laat de goat weten  dat zijn volgende project een samenwerking zal zijn met Kevin.

Kevin en Hef zijn al vaker samen op een track te horen, dus wij weten nu al dat het hard gaat worden. Je hoorde ze al samen op onder andere de tracks “De Wereld Is Van Jou”, “24/7” van Sevn Alias, “Hometown” van Snelle en “Niet Huilen”. Je kunt de podcast hier beluisteren:

Dit zijn de best bekeken 101Barz sessies van 2019

Meest Bekeken 101Barz sessies 2019

December is de maand als het gaat om cijfers, terugblikken en lijsten. Daarom heeft rapfactcheck uitgezocht welke 101Barz sessies er dit jaar de meeste views pakten. In 2019 zijn er tot nu toe 59 studiosessies geweest. Artiesten als onder andere KA, Jack, Idaly en Chivv kwamen langs bij Rotjoch voor een sessie. Maar dit zijn de 5 best bekeken studiosessies van 2019: 5. Ashafar – 1.9 miljoen 4. Riffi – 2.3 miljoen 3. Kevin – 2.5…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten