Hoe televisieland laat zien dat ze nog steeds niks afweten van de Nederlandse rapscene

TV kantine

Vorige week was Boef te “gast” in het programma de TV Kantine. TV Kantine speelt in hun nieuwe uitzending van de TV Kantine in op andere rappers van ons land. Zo hebben ze de enige echte Lil’ Kleine en Ronnie Flex nagedaan.

Waarbij wij bij Lil’ Kleine nog enige vergelijkingen kunnen vinden, slaat het programma van Carlo & Irene bij de imitatie van Ronnie Flex compleet de plank mis. “Lil’ Kleine” inclusief Amsterdam plat accent is te bewonderen in de studio met “Ronnie Flex” waar de twee een nummer aan het maken zijn. “Ronnie Flex” gespeeld door Carlo Boszhard komt met een zwaar Surinaams accent dat bij Ronnie totaal niet aanwezig is. Als ze in Hilversum/televisiewereld ook maar een beetje onderzoek hadden gedaan naar de rappers konden ze zelf ook achterhalen dat dit beeld complete onzin is. Bekijk het fragment hier:

Samenwerkingen die nog nooit zijn gedaan

Het gaat goed met de Nederlandse rapscene. Wij worden steeds meer geaccepteerd door Hilversum, zijn tegenwoordig het meest gestreamde genre op Spotify en in de clubs kan je niet om ons heen. Omdat het zo goed gaat zien we veel rappers samenwerken om dit succes te vergroten. Toch zijn er een aantal samenwerkingen die, tot op heden, niet hebben plaatsgevonden in een officiële release. Wij hebben een aantal potentiële samenwerkingen …….. Lil’ Kleine & Esko Lil’ Kleine & Esko twee vaste…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten