JoeyAK verdacht van ontvoering vrouw en twee kinderen

JoeyAK opgepakt wegens ontvoeringszaak

Het Parool meldde gisteren dat er rond oud & nieuw een vrouw uit Amsterdam Noord en haar twee kinderen ontvoerd zouden zijn geweest. Ze werden voor een korte tijd naar een huis in Almere gebracht. De politie slaagde erin om ze op Nieuwjaarsdag te bevrijden. De reden van de ontvoering zou zijn dat de vrouw geld van de verdachten zou hebben gestolen. De ontvoering zou als wraak hebben gegolden.

Volgens Het Parool is één van de verdachten JoeyAK is. De rapper uit Holendrecht zou samen met vijf anderen vast zitten sinds 1 januari dit jaar. Na de aanhouding heeft de politie een inval gedaan in een woning in Almere. Hiermee zijn er vijf vuurwapens en 200 duizend euro contactgeld in beslag genomen. Zowel de advocaat als het management van JoeyAK is nog niet bereikbaar voor commentaar meldt het Parool.

Dit waren de (bij)baantjes van rappers voordat ze doorbraken

Jonna Fraser als pizzabezorger

Het pushen van drugs, plegen van ov’s en andere criminele activiteiten zijn bekende ‘baantjes’ van rappers. Maar er zijn ook rappers die keihard hebben gewerkt voordat ze hun dromen realiseerden: Lil Kleine – Loodgieter Lil Kleine is inmiddels niet meer weg te denken in de Nederlandse rapscene. Waar hij vroeger nog werd geknipt uit de 101Barz megasessie heeft de kleine man het toch allemaal geflikt. Maar het was niet altijd feest voor de ras-Amsterdammer uit de…

Lees verder

Geen items gevonden.

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten