Lil Kleine gaat een eigen café openen

Lil Kleine gaat cafe openen

Ja, ja, je leest het goed. Binnenkort kan je helemaal lam gaan bij het Cafe van Lil’ Kleine. Bij Lil’ Kleine kun je wel terecht voor een goed feestje. Kost je wel zo een €15.000,- maar dan heb je de rapper uit Amsterdam wel op je feestje of concert. Behalve het feestje maken is de rapper ook vaak te vinden in uitgaansgelegenheden. Dit zie je maar al te goed terug in de Instagram stories van de Amsterdammer.  Maar de rapper breidt zijn onderneming maar al te graag uit. Zo is Lil’ Kleine actief in de crypto market, heeft hij een frietzaak en vanaf september ook een eigen Café.

Patatzaak “De Belg”

Vorig jaar opende Jorik Scholten al een eigen friet patatzaak op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit deed de rapper in samenwerking met jeugdvriend Daniel Lam. Lam is geen onbekende in de wereld van de gefrituurde aardappel: zijn vader was voorheen eigenaar van de patatzaak. Na zijn overlijden heeft Daniel Lam de zaak overgenomen. De zaak werd verbouwd en schuilt nu onder de naam De Belg. Hier blijft het voor de rapper niet bij.

Naast friet nu ook drank 

Lil’ Kleine, Jorik Scholten dus, sprak met Quote honderduit over zijn toekomstplannen, en die zijn niet mis. “Dit jaar open ik ook een feestcafé in Amsterdam en binnenkort start ik mijn eigen kledinglijn. Die deal is onlangs getekend,” aldus Jorik in het blad. Wie nu denkt: ja mooi, maar daar is hij zelf vast niet te vinden achter de bar. Heus wel. Jorik Scholten staat nu ook twee keer per week achter de frituur in zijn frietzaak.

Het feestcafé gaat in September open. Voor nu kun je Lil’Kleine voornamelijk vinden in een ander feestcafé in Amsterdam: De Kleine Cooldown.

Zakenpartner worden met Wesley Sneijder

Of zijn ambitie om te ondernemen daarbij blijft? Het antwoord is nee! Lil’ Kleine heeft ook plannen een handeltje te starten met vriend en voetballer Wesley Sneijder. “Misschien gaan we ooit samen zakendoen, daar hebben we het vaak over,” zegt de ene helft van het zakenduo in spé.

Patatje mayo of oorlog in Dubai

Sterker nog: Lil’ Kleine heeft plannen om met z’n patatzaak “De Belg” internationaal te gaan. Jorik ziet het in ieder geval al voor zich dat mensen in Dubai zijn patat in de mayo dopen. “Ik geloof dat friet daar wel een hit kan worden.” Of dit er echt gaat komen? De tijd zal het leren, maar mocht het zover zijn dan lees je het hier!

I am Aisha en Josyvlio doen mee aan Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

De eerste Expeditie Robinson-deelnemers zijn bekend! Wie overleeft dit seizoen alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? Onder de deelnemers zien wij twee bekende gezichten. I Am Aisha en Josylvio doen mee aan het RTL programma. Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 5. Binnenkort worden ook de namen van Kamp Noord én de onbekenden bekendgemaakt.

Lees verder