Lil Kleine gaat exclusieve content delen met zijn eigen app

Lil Kleine lanceert eigen applicatie

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. De rapper is al een geruime tijd, naast het maken van muziek, bezig met ondernemen. Zo heeft de Amsterdamse rapper onder andere een eigen cafe, patatzaak en kledinglijn. Vandaag breidt hij zijn onderneming uit met een eigen applicatie. Met de applicatie krijgen zijn fans en volgers toegang tot exclusieve content. Door middel van persoonlijke interviews en mini- documentaires geeft hij jou een kijkje in zijn wereld. Ook krijgen zijn volgers de kans om hem in levenden lijve te ontmoeten. Daarnaast kunnen gebruikers van de app overal op reageren en met elkaar chatten. Lil Kleine geeft aan dat hij regelmatig live zal zijn via de app.

De Lil Kleine app is vanaf vandaag te downloaden. De eerste maand is gratis en vanaf de tweede maand betaal je voor de exclusieve content €2,99 per maand.

Josylvio stapt bij Andy in de auto

Bij Andy In De Auto met Josylvio

Josylvio is te gast bij “Andy in de auto”. De rapper uit Naarden en label eigenaar van Hella Cash is één van de grootste en beste rappers van Nederland. Hij scoort hit na hit en heeft al 4 albums op zijn naam staan. Zijn 5e album is onderweg en daar praat hij onder andere over met de ex-Ajacied. Bekijk het item hier:…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten