Ayden November artwork
Ayden Jij Weet ‘t (ft. Idaly)

Jij Weet ‘t (ft. Idaly) lyrics - Ayden


De lyrics van "Jij Weet ‘t (ft. Idaly)" komt zo snel mogelijk op de website te staan. Wil je ons in de tussentijd helpen met de lyrics zelf toe te voegen? Dan zou je ons echt enorm helpen!
Lyrics geupload door: Errday

Ayden Jij Weet ‘t lyrics van Errday.nl

De Ayden Jij Weet ‘t lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Jij Weet ‘t op Errday.nl

Ayden bracht Jij Weet ‘t (ft. Idaly) uit op 15 november 2019. We hopen dat deze complete versie van de Jij Weet ‘t (ft. Idaly) lyrics ervoor zorgt dat je alle lines goed kan verstaan en je het nummer beter begrijpt. Als de Jij Weet ‘t (ft. Idaly) lyrics een fout bevat, kun je dat altijd aan ons laten weten!

Jij Weet ‘t videoclip bekijken


video-bannerhttps://www.youtube.com/watch?v=KTyD26-2jUs https://img.youtube.com/vi/KTyD26-2jUs/maxresdefault.jpg Jij Weet ‘t videoclip De video van Ayden voor het nummer Jij Weet ‘t 2019-11-15T18:40:49+00:00

Track credits

  • Releasedatum: 15 november 2019
  • Geschreven door: Andy Ricardo de Rooy, Giovanni Rustenberg, Idaly Faal, Sanne José Veerbeek, Sergio van Gonter, Tevin Irvin Plaate
  • Geproduceerd door: Reverse, Andy Ricardo, Spanker
  • Uitgegeven door: Boomin' Recordings
Spotify Spotify playlist
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten