Lil Kleine - WOP
Lil Kleine [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer

[SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer lyrics - Lil Kleine


Drank & Drugs

Als je wil chillen is 't geen probleem, dan ga ik erheen
Ik kom niet alleen want ik heb drank en drugs

Ik ben blij dat ik nu een aansprekend voorbeeld voor de publieke tribune ben. En voorzitter, ik citeer zomaar een liedje dat jongeren, ook hele jonge kinderen in de auto of aan het ontbijt met elkaar zingen alsof drugs normaal zijn. Het is overigens ook best leuk deuntje. Als nou iedereen op een feest, of op een dancefeest of op een evenement XTC gebruikt is dat nou normaal?

Lyrics geupload door: Errday

Lil Kleine [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer lyrics van Errday.nl

De Lil Kleine [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer op Errday.nl

Je hebt zojuist de [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer lyrics van Lil Kleine gelezen. Dit nummer werd uitgebracht op 11 juni 2016. We hopen dat na het lezen van de [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer lyrics, eventuele onduidelijkheden over de tekst zijn weggenomen en je het nummer nog beter begrijpt. Heb je opmerkingen of vragen over de lyrics [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer? Laat het ons weten!

Muziekcredits

  • Releasedatum: 11 juni 2016
Errday Lyrics Lil Kleine [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer