Piet Junior Tabbert sessie
Piet Junior Tabbert Sessie (ft. WIllem H)

Tabbert Sessie (ft. WIllem H) lyrics - Piet Junior


De lyrics van "Tabbert Sessie (ft. WIllem H)" komt zo snel mogelijk op de website te staan. Wil je ons in de tussentijd helpen met de lyrics zelf toe te voegen? Dan zou je ons echt enorm helpen!
Lyrics geupload door: Errday

Piet Junior Tabbert Sessie lyrics van Errday.nl

De Piet Junior Tabbert Sessie lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Tabbert Sessie op Errday.nl

Je hebt zojuist de Tabbert Sessie (ft. WIllem H) lyrics van Piet Junior gelezen. Dit nummer werd uitgebracht op 13 januari 2021. We hopen dat na het lezen van de Tabbert Sessie (ft. WIllem H) lyrics, eventuele onduidelijkheden over de tekst zijn weggenomen en je het nummer nog beter begrijpt. Heb je opmerkingen of vragen over de lyrics Tabbert Sessie (ft. WIllem H)? Laat het ons weten!

Tabbert Sessie videoclip bekijken


video-banner https://www.youtube.com/watch?v=JtMhLdH2dv8 https://img.youtube.com/vi/JtMhLdH2dv8/maxresdefault.jpg Tabbert Sessie videoclip De video van Piet Junior voor het nummer Tabbert Sessie 2021-01-13T00:00:00+01:00

Muziekcredits

  • Releasedatum: 13 januari 2021
  • Geschreven door: Pieter Spijkerman, Willem Hanstein, Joris Willekes
  • Geproduceerd door: Blazehoven
  • Uitgegeven door: Trifecta
Errday Lyrics Piet Junior Tabbert Sessie (ft. WIllem H)