Een liefde artwork
Poetic Justice Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS)

Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS) lyrics - Poetic Justice


[Verse 1: SKAV]
(breek door t) breek door het hek, niet alleen ik, want ik ren met een pack. Bedek je nek. SKAV, Kruis je m’n pad? dan leg ik je plat net als beter bed. Ik verzeker het 

Bitches zijn kras dus ik geef ze het. pets al die billen op de maat van de riddim 140 bpm op die kick, hat, bass, clap, weet dat je te maken met een beest heb. 

zes zes zeven, altijd 1 step. voor als k ren met de gang, ben sneller met de pen dan je rent voor je paychecks. ratattattat ben niet goed in mn head door de ket en pep. De route bestaat niet uit ... , want wolven en boeven die kiepen de wet uit je net. skimask way in de U.T.C. hoody op de kop net de K.K.K. oliesjeik, CBD, hey van die dikke sticky toppen andré (hazes) 

Hey, draag liever ijzer dan goud, BANG want skowtoe maakt je koud. als een gin en stout. Ga in en out blijf jezelf verzetten ook gaat het fout.. Bossen nog meer rijms dan een regenwoud Alsof je losgeslagen motherfuckers tegenhoudt. 

[Verse 2: McGyver]
Jullie zijn hier niet aan toe . Als een kind met snoep en de beat Dutroux . Recht uit de kelder, kiekeboe . Hitman rekent af met je tienertroep . 

Het duurde effe, tuurde effe door de kamer . 2 in de loop 2 om te herladen De champ is sick, gunz 4 hire Zij liegen over winnen dus ik conquer liars . 

twee vuurpelotons, eerst tegen de muur dan tegen de grond . Dit is geen soap ofzo, Hotel de Roozeboom . Martelkamer ziet meer botjes dan een modeshow . Ja, zij zijn 4x duurder. Homie ik kom 4x harder . 

4x4 ik ga off-terrain, dat zijn 16 gabbers in mijn doodseskader . Ik ben de stokslag achter de deur . Met een doorgewinterd humeur . Fuck trap nigga, boombap nigga, dit is anti-collaborateurs . 

Bolwerk, de stoppen slaan door, dender . Door de core van stoffige stoorzenders . Stop never, Als jullie denken te stoppen dan stop ik met stoppen dat is een doordenker . Ouwe lullen ze lullen maar wat, Kunnen me wat . 

Landen naast hun props van toen in de prullenbak . De kat krabt rapper dan rap Al je locks en kutkrullen van de trap Trap-trap zoek brandwegen Meer brand in de stad dan Ron Brandsteder 

Lyrics geupload door: Errday

Poetic Justice Tandjes Tuffen lyrics van Errday.nl

De Poetic Justice Tandjes Tuffen lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Tandjes Tuffen op Errday.nl

Je hebt zojuist de Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS) lyrics van Poetic Justice gelezen. Dit nummer werd uitgebracht op 27 juni 2019. We hopen dat na het lezen van de Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS) lyrics, eventuele onduidelijkheden over de tekst zijn weggenomen en je het nummer nog beter begrijpt. Heb je opmerkingen of vragen over de lyrics Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS)? Laat het ons weten!

Muziekcredits

  • Releasedatum: 27 juni 2019
Errday Lyrics Poetic Justice Tandjes Tuffen (ft. Skav, McGyver & DJ DNS)