Poetic Justice Art of lyrics
Poetic Justice Toekomst (ft. No Order & Vakjal)

Toekomst (ft. No Order & Vakjal) lyrics - Poetic Justice


[Verse 1: Youri] Ze braggen en boasten, Breng elke rapper en ik breng ze de dood, Shotgun in mijn Burberry London trenchcoat, N.O., O sole mio, Oor op het noorden doorboor gehoorvlies, Nog voor ze de torens opbliezen Terreur op de mic De fascinatie zie die Façonnable mocassins op je neus, Draag mijn Yves Saint Laurent flatteus, Fantastisch, bombastisch, Spit slijm vlijm sharp als een shark teeth, Back in de Biz voor een barkie als Markie, Mijn shit’s funky haal die monkey van mijn back, Fuck de monarchie ik rap, Anarchy, Er komt niks door alsof van der Sar keept Voor de flous zijn ze foolish Ashanti, Boerbier break bars met bommen, Da’s Normandië. Niet normaal hoe die Noormannen doordrammen, Je hele carrière in je derriére diarree, Gedverdemme gedverderrie, Elke barrière draai ik om met Machiavelli Tactiek of Sun Tzu ik pas het toe tot ik vallen doe break beats op je mallemoer maak moves en zeg hallelu ja ja ja ja ja ja ja

[Bridge] wat wordt hier gezegd?

[Hook: Skedel, Euforische Tekstendropper & Abel] Ik heb veel lessen opgedaan Past het toe, pas het aan (2x) Met een lach en een traan (2x)

Dit is onze toekomst, bauwwwww (2x) Dit is onze toekomst, bauwwwww

[Verse 2: Skedel] ik heb geen geld op de bank en een gat in mn hand en je weet dat ik stoned ben 80 procent van de tijd ze worden krampachtig van m’n gedachtes als ik zo kom met rijms het zal godverdomme zo zijn, de man die je hoort heeft een wonderlijk brein het bliksemt en dondert altijd, opeens dat de zon dan weer schijnt, wordt het niet tijd dat onzin verdwijnt. Wordt het niet tijd dat ons ding verschijnt. Ik weet niet het niet man, ik ontspring die dans, gebruik m’n verstand op zoek naar momenten van rust.

Lyrics geupload door: Errday

Poetic Justice Toekomst lyrics van Errday.nl

De Poetic Justice Toekomst lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Toekomst op Errday.nl

Je hebt zojuist de Toekomst (ft. No Order & Vakjal) lyrics van Poetic Justice gelezen. Dit nummer werd uitgebracht op 01 januari 1970 . We hopen dat na het lezen van de Toekomst (ft. No Order & Vakjal) lyrics, eventuele onduidelijkheden over de tekst zijn weggenomen en je het nummer nog beter begrijpt. Heb je opmerkingen of vragen over de lyrics Toekomst (ft. No Order & Vakjal)? Laat het ons weten!

Track credits

  • Releasedatum: 01 januari 1970
Spotify Spotify playlist
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten