Deze Nederlandse rappers hebben een Kerstnummer gemaakt

Waar Mariah Carey, Wham! en Michael Bublé jaar in jaar uit geld binnenharken met hun Kerstnummers, hebben ook een aantal Nederlandse rappers een poging gewaagd. Want zeg nou zelf? Een eindejaarsbonus ieder jaar is toch best lekker.

De Jeugd van Tegenwoordig & Katja – Ho Ho Ho

De Jeugd van Tegenwoordig & Katja maakten in 2005 samen het kerstliedje Ho Ho Ho

Snelle – Thuis

Naar eigen zeggen was het zijn moeder die al jarenlang een kerstnummer van haar zoon wilde hebben. Dit jaar was het dan eindelijk raak voor mama Snelle. Hij dropte eind november het nummer “Thuis”.

Famke Louise – Alleen Door Jou (ft. Ronnie Flex)

In december 2018 maakte Famke Louise en Ronnie Flex hun relatie officieel voor de buitenwereld. In de laatste scene van de clip van “Alleen Door Jou” zie je twee artiesten zoenend het nieuwe jaar ingaan.

Donnie – Kerstmis Medley

Vorige week dropte de fenomeen zijn “Kerstmis Medley” op een manier die alleen de landelijke fenomeen kan. “Driving home for jonko..”

Jantje – Kerstpokkoe

Rapper Jantjeeeeee deed een gooi naar een hiphop kerstnummer samen met 23beats.

Mula B vast in het buitenland

Mula B op vakantie

Mula B zit vast in het buitenland, ja je leest het goed. Maar waarom hij vast zit? Dat is alleen iets anders dan dat je misschien had verwacht. We zijn inmiddels al twee jaar volop in de ban van het corona-virus. Afgelopen zomer konden we iets vrijer reizen naar het buitenland. Maar Marokko heeft vandaag besloten om alle vluchten van en naar Nederland en België te annuleren wegens de nieuwe varianten van het virus. De meeste mensen hebben al hun…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten