Deze Nederlandse rappers hebben een Kerstnummer gemaakt

Jantje Kerstpokkoe

Waar Mariah Carey, Wham! en Michael Bublé jaar in jaar uit geld binnenharken met hun Kerstnummers, hebben ook een aantal Nederlandse rappers een poging gewaagd. Want zeg nou zelf? Een eindejaarsbonus ieder jaar is toch best lekker.

Snelle – Thuis

Naar eigen zeggen was het zijn moeder die al jarenlang een kerstnummer van haar zoon wilde hebben. Dit jaar was het dan eindelijk raak voor mama Snelle. Hij dropte eind november het nummer “Thuis”.

Famke Louise – Alleen Door Jou (ft. Ronnie Flex)

In december 2018 maakte Famke Louise en Ronnie Flex hun relatie officieel voor de buitenwereld. In de laatste scene van de clip van “Alleen Door Jou” zie je twee artiesten zoenend het nieuwe jaar ingaan.

Donnie – Kerstmis Medley

Vorige week dropte de fenomeen zijn “Kerstmis Medley” op een manier die alleen de landelijke fenomeen kan. “Driving home for jonko..”

Jantje – Kerstpokkoe

Rapper Jantjeeeeee deed een gooi naar een hiphop kerstnummer samen met 23beats.

Dit zijn de 10 best bekeken 101Barz sessies van 2020

101Barz logo

We zitten weer in december en dat betekent maar 1 ding… lijstjes! 101Barz behaalde dit jaar een mijlpaal met 1 miljoen abonnees. Maar welke sessie heeft nou de meeste views gepakt dit jaar? Vorig jaar was het nog Snelle die de meeste views op zijn naam schreef. In 2018 was het Esko’s megasessie en in 2017 ging 3robi er met de eer vandoor. Check hieronder de best bekeken 101Barz sessies van 2020: 10. Nass | Studiosessie 346 Nass heeft getekend…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten