Dit is de echte reden waarom het huwelijk van Lil Kleine & Jaimie Vaes niet doorgaat

Jaimie Vaes heeft in de eerste aflevering van haar programma ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ de échte reden gegeven waarom het huwelijk tussen haar en de Amsterdamse rapper, Lil Kleine, is uitgesteld. In de serie, die op Discovery te kijken is, laat de realityster weten dat het uitstellen van haar huwelijk met de 26-jarige rapper niks te maken heeft met het incident dat zich op Ibiza afspeelde.

Vaes geeft aan dat ze namelijk geen boetes willen riskeren om haar huwelijksfeest door te laten gaan op het Spaanse eiland. Naar eigen zeggen zou het namelijk heel moeilijk zijn om een bruiloft te organiseren tijdens de pandemie. “We zijn natuurlijk gekomen voor de huwelijksvoorbereidingen, maar nu we hier zijn hoor ik alleen maar over de ene bekeuring na de andere. De gevaren van wat er gaat gebeuren als je tóch besluit om een feest te geven. Met die insteek wil ik helemaal niet trouwen en Jor ook niet. Dus hebben we toch moeten besluiten om het weer te verplaatsen.”

Daarnaast geeft Jaimie aan dat het huwelijk niet van de baan is, maar wanneer het huwelijk dan wel plaats zal vinden? Dat is nog niet bekend.

Errday Nieuws Dit is de echte reden waarom het huwelijk van Lil Kleine & Jaimie Vaes niet doorgaat