Samenwerkingen die nog nooit zijn gedaan

Het gaat goed met de Nederlandse rapscene. Wij worden steeds meer geaccepteerd door Hilversum, zijn tegenwoordig het meest gestreamde genre op Spotify en in de clubs kan je niet om ons heen. Omdat het zo goed gaat zien we veel rappers samenwerken om dit succes te vergroten. Toch zijn er een aantal samenwerkingen die, tot op heden, niet hebben plaatsgevonden in een officiële release. Wij hebben een aantal potentiële samenwerkingen ……..

Lil’ Kleine & Esko

Lil’ Kleine & Esko twee vaste namen in de scene, maar de twee hebben nog nooit een officiële samenwerking gedropt. Wij weten niet of dit ooit gaat gebeuren. Aangezien Lil’Kleine op “Patsergedrag” van Sevn Alias de volgende line dropt: “Dit is Jack $hirak geen Esko!” Esko en Jack $hirak hebben een reactie over de beruchte line gegeven en laten weten dat er geen disrespect is over en weer is. Zoals Jack $hirak aanhaalt is het namelijk een feit dat Lil’Kleine op “Patsergedrag” rapt op een beat van Jack $hirak en niet op één van Esko. Esko reageerde met het volgende: “Kleine staat bekend als die rapper met een grote mond. Ze hebben me gecheckt, gezegd dat het geen diss is en of ik daar cool mee was en dat ben ik.”

Kevin & Ares

De twee rappers hebben beide een rustige stijl van rappen. Alleen hebben de heren beide een compleet verschillende fanbase. Een combinatie van deze twee artiesten zou zorgen voor een complete laidback flow track. Misschien om het plaatje compleet te maken kunnen de twee heren bijgestaan worden door Snelle. “Soort van Kevin met een hazenlip”

Ronnie Flex & Josylvio

Beide heren hebben een succesvol jaar achter de rug. Josylvio brak bij het grote publiek door met onder andere “Ride or Die”. Terwijl Ronnie Flex records brak met zijn onaangekondige album “Remi”.

Jacin Trill & Def Major

Paul Sinha & James Watss

De zangers van TopNotch zouden wel eens een verassend duo kunnen vormen. De zwoele zang van James Watss in combinatie met de gevoelige stem van Paul Sinha zou kunnen resulteren in een echte R&B glijer.

 

 

Errday Nieuws Samenwerkingen die nog nooit zijn gedaan