Tabitha is in verwachting van haar eerste kindje

Tabitha en haar vriend Mauron Vlaar

Tabitha Foen-A-Foe laat via haar Instagram weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De 28-jarige zangeres doet momenteel mee aan het nieuwste seizoen van Beste Zangers met onder andere Miss Montreal, Suzan & Freek en Stef Bos. Vorig jaar mocht Tabitha zich de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest noemen.

Tabitha is al drie jaar gelukkig samen met haar vriend Mauron Vlaar. Maandag plaatste ze op haar Instagram account een foto waarop zij haar buik toont. Bekijk de foto hieronder:

Tabitha zwanger

 

Haar nieuwste album “Hallo Met Mij”

Vorige maand bracht de zangeres nog haar album “Hallo Met Mij” uit. Op het album staan samenwerkingen met Nielson, Paskal Jakobsen (Bløf), Willem en Glen Faria. De zangeres brak door haar gastbijdrages aan Ronnie Flex zijn album “Remi”. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend door haar bijdrage aan de hit van vorige jaar “Hij is van mij”, “Slapen met het licht aan” en “Het spijt me niet”

 

Famke Louise laat voor het eerst een Engelse track horen

Famke Louise en Tre Samuels

Op haar Instagram Story laat Famke Louise horen dat ze bezig is met een Engelse track. Of het om een éénmalige track gaat is nog niet bekend. Maar dat je haar binnenkort in het Engels kan verwachten is wel duidelijk. De rol van Famke Louise haar vriend  zal hierin een grote rol spelen. Tre Samuels, de vriend van Famke, is een Australische producer die onder andere voor artiesten al Chris Brown werkt. Beluister hieronder een preview van de track:…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten